• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobijedio za Ligu šampiona, a Duljaj hoće da to zaboravi: Vidjeli ste četiri gola, ali to je prošlost!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Partizana vratili su se u igru za mjesto u Ligi šampiona, a Igor Duljaj ne želi da slavi!

 Igor Duljaj izjava poslije TSC - Partizan 1:3 Izvor: TV Arena sport/screenshot

U derbiju kola Superlige Srbije Partizan je u jednom od najboljih mečeva domaće lige ove sezone savladao TSC 3:1 na gostovanju golovima Rikarda, Jovića i Filipovića. Nakon utakmice trener crno-bijelih Igor Duljaj istakao je da je prije svega viđen odličan fudbal, a da su njegovi igrači odigraju perfektno. 

"Ono što mi je drago što smo danas publici priredili odličnu predstavu. Vidjeli ste četiri gola, dosta šansi sa obje strane.  Mislim da smo danas imali taktički perfektno, drugo momci su fizički iznijeli utakmicu na jednom visokom nivou i ono što je šlag na tortu navijači koji su došli, podrška. To je znak da smo danas odradili sve ono što smo i zamislili", rekao je Duljaj poslije meča i odmah istakao da je već sada ovaj meč iza njega!

"Znate kako ova utakmica je već zaboravljena moramo dobro da se spremimo za ono što nas očekuje. Ovo je već prošlost, ova utakmica je završena", naglasio je nekada sjajni defanzivni vezista.

Njegov kolega sa druge strane Žarko Lazetić istakao je da čestita rivali na sjajnoj igri i na pobjedi, ali je naglasio da je prije svega njegov tim odigrao ispod očekivanja na ovoj utakmici.  

"Čestitam Partizanu na dobro pripremljenoj utakmici i na pobjedi. Šta je nedostajalo vidjećemo poslije neke malo bolje analize. Bili smo nervozni, lako gubili lopte, ulazili u nesigurnost otpočetka. Gurali loptu gdje je Partizanu odgovaralo i nakon tih izgubljenih lopti smo počeli da se povlačimo još više. Golove smo primili kao što mi očigledno znamo da ih primamo ni iz čega praktično, a propustili smo šanse koje na ovakvoj utakmici bi morali da realizujemo. Sigurno da je uticalo i to što je u pitanju Partizan,  malo su bili igračli nervozni, možda sam se ja malo slabije pripremio. Mi nismo bili na onom nivou na kom smo trebalo da budemo. Partizan nas je čekao na kontranapade i dočekao nas je. Belić i Kolorado su bili dovoljno agresivni i na to se nismo snašli. Nismo uspjeli da materijalizujemo šanse koje smo napravili", analizirao je ukratko ovaj meč svog tima Lazetić. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC