• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC pobjegao Partizanu, Liga šampiona sve dalje od Humske! Lazetić i ekipa ispisali istoriju, odmah idu na "Marakanu"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

TSC pobijedio Voždovac i plasirao se u plej-of kao drugoplasirani tim tabele.

 TSC pobjedom pobjegao Partizanu Izvor: MN PRESS

Dok je na utakmici Čukarički - Partizan nastao haos, pa nije ni odigrana, TSC je poslije preokreta pobijedio Voždovac 3:1 (2:1) na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici. Tim trijumfom, ekipa Žarka Lazetića "ovjerila" je drugo mjesto pred plej-of, u koji ulazi sa tri boda više od trećeplasiranog Čukaričkog i pet bodova više od Partizana, uz odigranu utakmicu više.

U sjenci nereda, prekida i incidenata na Brdu pala je utakmica u kojoj je tim iz Bačke Topole loše počeo i primio gol udarcem Danila Teodorovića u 13. minutu, a onda je pokazao snagu. Odlični Luka Ilić namjestio je gol Saši Jovanoviću za izjednačenje u 22. minutu (1:1) i samo osam minuta poslije toga golman Voždovca Andrija Katića napravio je ogromnu grešku, koju je kaznio napadač Petar Ratkov. Tada najavljena, pobjeda TSC-a "ovjerena" je u 96. minutu, kada je Martin Mirčevski postavio konačnih 3:1 i donio 18. pobjedu ekipi iz Bačke Topole. Ovako je TSC kaznio veliku grešku Voždovca:

Pogledajte

01:14
Andrija Katić Voždovac TSC
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Ovim trijumfom, TSC je uz "ovjeru" druge pozicije definitivno zakazao i duel protiv Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa na stadionu "Rajko Mitić", dok će potom u drugom i trećem kolu dočekati prve dvije ekipe ispod sebe, Čukarički i Partizan. Ostaje samo da se vidi kojim redoslijedom će u srijedu uveče biti raspoređeni "brđani" i crno-bijeli, od čega će zavisiti i to gdje će biti odigran 170. "vječiti" derbi. Ako Partizan bude trećeplasirani, Zvezda će biti domaćin derbija, a ako tim Igora Duljaja završi na četvrtom mjestu, biće domaćin derbija, a gostovaće i TSC-u i Čukaričkom.

"TU SMO GDJE ŽELIMO DA BUDEMO"

"Trebalo je vremena da se adaptiramo, sigurno je bolji teren nego u Surdulici i Lazarevcu, ali je bilo potrebno vrijeme za adaptaciju. Ušli smo umorno, stidljivo, spasavao nas je golman, ali fenomenalno smo reagovali. Čestitam Voždovcu, ovo je vjerovatno njihovo najbolje izdanje. Mi smo ostvarili veliku pobjedu, veliki rezultat i jedino nije dobro što je tek 30. kolo i što ima još sedam. Velika stvar za nas i pripremaćemo se za ono što slijedi. Od početka želimo da pobijedimo u svakoj utakmici i tu se ništa neće promijeniti, vidjećemo za šta će to biti dovoljno. Jasno nam je s kim imamo posla i koliko je to teško, a da je lako biti drugi - svako bi bio. Tu smo gdje želimo da budemo, znamo da možemo da budemo i peti, ali trudićemo se da osvojimo što više bodova", rekao je poslije utakmice trener TSC-a Žarko Lazetić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC