• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nezapamćeno u istoriji Partizana: Katastrofa od sezone, a uprava obećala premije ako budu drugi!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan će u pokušaju da dođe do drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona čak i novčano motivisati svoje igrače.

 Partizan premira fudbalere za drugo mjesto Izvor: MN PRESS

Partizan igra jednu od najgorih sezona u novijoj istoriji i nalazi se na diobi četvrtog mjesta sa Vojvodinom, pa im je potrebno čudo u preostala četiri kola kako bi došli do druge pozicije koja donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan ima čak 28 bodova manje od najvećeg rivala Crvene zvezde koja je odavno osvojila titulu, odnosno po četiri manje od Čukaričkog i TSC-a, a u nadi da će uspjeti da preteknu konkurente i dođu do vicešampionskog mjesta - uprava je obećala i premije.

"Informer" prenosi da je rukovodstvo Partizana odlučilo da novčanom "injekcijom" probudi svoje igrače, međutim navikli smo da se na taj način, bar u Humskoj, nagrađuju trofeji, a ne pamti se da je ikada u istoriji kluba bilo potrebno fudbalere motivisati da bi došli do drugog meta na tabeli.

Rukovodstvo će u slučaju dobrih rezultata u preostala četiri kola i stizanja do druge pozicije svakog igrača nagraditi sa 20.000 evra, što je odnosno oko 500.000 evra iz budžeta kluba. To ne bi bio naročito veliki udarac ako bi Partizan uspio da prođe kvalifikacije za Ligu šampiona i domogne se grupne faze gdje je zarada ogromna, odnosno u Humsku bi tada stiglo više od 20 miliona evra.

Podsjetimo, trenutno u Partizanu postoje previranja između JSD i FK, odnosno vlasti i opozocije, što pomalo i remeti atmosferu u timu, pa je trener Igor Duljaj pričao da sa svojim igračima mora da govori na ovu temu pred odlučujuće utakmice protiv Novog Pazara, Vojvodine, Voždovca i Radničkog.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC