• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN OSTAJE BEZ TRENERA ZBOG CRVENE ZVEZDE? Nikolić bio viđen u Humskoj, ali zbog Bahara se sve mijenja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi srpski trener Marko Nikolić bi umjesto u Partizan mogao da ode u Makabi.

 Marko Nikolić mogao bi da zamijeni Baraka Bahara u Makabiju iz Haife Izvor: Profimedia

Srpski trener Marko Nikolić otvoreno je rekao da bi se vratio u Partizan i nije tajna da je kandidat nezvanične nove uprave koja bi željela da preuzme klub u Humskoj, međutim to nije i jedini klub koji ga želi. Izraelski mediji prenose da bi Marko Nikolić mogao da se preseli u Makabi iz Haife, klub iz koga bi u Crvenu zvezdu mogao da dođe trener Barak Bahar, odnosno praktično je već sve završeno oko njegovog transfera.

Za sada nema preciznijih informacija o selidbi Marka Nikolića u Izrael osim toga da je tek jedan od kandidata, s tim da navijači "agituju" da to ipak na kraju bude domaće ime koje bolje poznaje tamošnji fudbal.

"Poslije odlaska iz Rusije sam osjetio prvi put malo zasićenje poslije 20 i nešto godina rada, boravka u inostranstvu šest godina, sve mi je nedostajalo, Beograd, prijatelji, kafana, putovanja, sve. Sad sam se napunio energijom, gladan sam i hoću da radim. Imam nekoliko situacija koje su jako blizu i donijeću odluku najdalje u narednih mjesec dana. Partizan? On je uvijek neka priča kada sam ja u pitanju i on je opcija koja uvijek mora da se razmotri, a da li će biti i rješenje, to zavisi od milion faktora", kazao je u jednom skorijem intervjuu Marko Nikolić.

Nikolić je trenersku karijeru počeo još u "dvadesetim" godinama i do sada je vodio Rad, Vojvodinu, Olimpiju, Fehervar, Lokomotivu i dva puta Partizan. Upravo pod njegovim vođstvom klub je osvojio posljednji naslov u Srbiji 2017.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC