• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI TRENER ZVEZDE ZAPLAKAO! Navijači mu skandirali "OSTANI", a on spustio glavu i pobjegao... (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sve ovo ukazuje da će Barak Bahar svakog trenutka biti promovisan u trener Crvene zvezde.

 Barak Bahar zaplakao nakon nove pobjede Makabija Izvor: Twitter/Sport5/Screenshot

Izraelski trener Barak Bahar prihvatio je ove nedjelje ponudu Crvene zvezde i od naredne sezone će biti novi šef stručnog štaba srpskog šampiona, uprkos tome što je bilo malih problema u pregovorima sa Makabijem. Sve bi trebalo da bude ozvaničeno kada i Haifa matematički postane šampion Izraela i to će se dogoditi najvjerovatnije već u idućem kolu pošto su večeras na teškom gostovanju Ašdodu slavili 2:1 (0:0) i to golom u 89. minutu sa "kreča".

Acili je donio tri boda za radost gostujućih navijača koji su na kraju utakmice skandirali Baraku Baharu: "Ostani, ostani!" Spustio je glavu Bahar poslije tih riječi, otpozdravio im rukom i prema pisanju izraelskih medija čak je i zaplakao na putu ka svlačionici, međutim nije želio da slavi sa svojim igračima koji su odmah otišli kod navijača.

Sve ovo govori da je Barak Bahar i definitivno novi trener Crvene zvezde i da će naslijediti Miloša Milojevića, samo što nije trenutak da se takve stvari i zvanično objavljuju kako ne bi narušile atmosferu u dva tima. Zvezda je sada definitivno obezbijedila titulu, ali joj preostaje još 170. "vječiti" derbi i potencijalna dva meča u Kupu, dok Barak Bahar i dalje ne želi da komentariše čitav slučaj jer je na putu da osvoji treći uzastopni naslov u Izraelu.

Interesantno, upravo se trener Ašdoda Ben Šimon spominje kao nasljednik Bahara na klupi Haife, na šta se nasmijao poslije utakmice: "Ne znam, nisu pričali sa mnom!", kazao je Šimon i rekao da je njemu telefon uvijek upaljen, što dovoljno govori da li bi bio zainteresovan da promijeni klupske boje.

Podsjetimo, Crvena zvezda će Bahara zaposliti do 2025. godine sa ugovorom vrijednim milion evra godišnje, uz još oko 200 hiljada evra koji će dobiti njegovi saradnici. Očekuje se da obeštećenje Makabiju bude između 600 hiljada i milion evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC