• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAHAR U ZVEZDU DOVODI TRI NOVA IGRAČA! Isplivao spisak - oni su GLAVNE mete Izraelca za Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Barak Bahar na spisku ima već trojicu igrača koje bi volio da dovede u Crvenu zvezdu.

 barak bahar želi da dovede tri igrača u crvenu zvezdu  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Barak Bahar još uvijek nije zvanično preuzeo Crvenu zvezdu. Pregovori se i dalje vode, ali bi trebalo uskoro da bude i to riješeno. Dobio je zabranu da dovodi igrače iz Makabi Haife, mada mu to ne smeta. Na spisak je već stavio tri igrača koja bi volio da dovede na "Marakanu" za Ligu šampiona - Neta Lavi (26), Bogdan Planić (31) i Entoni Nvakama (34).

Prema pisanju izraelskih medija prva želja mu je Lavi, izraelski vezni igrač koji je iz Makabi Haife otišao u Japan i tamo se trenutno sa timom nalazi blizu zone ispadanja. Za to vrijeme iz Makabija su poručili da "neće davati izjave po pitanju trenera dok klub i matematički ne obezbijedi titulu." U tekstu se takođe navodi i da će pomoćni trener Gaj Sarfati i trener Golmana Gaj Vajzinger otići sa Baharom u Beograd, ali da će Dror Šimšon ostati u Makabiju i da neće preći sa njim u Zvezdu.

Planić je trenutno u Šabab Al Ahliju, klubu koji se nalazi u Dubaiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu. On je za srpski klub igrao u sezoni 2014/15, doduše upisao je samo šest mečeva. Igrao je za Makabi Haifu i bio je dio tima koji je izbacio Crvenu zvezdu na putu ka Ligi šampiona.

Treći igrač na spisku je nigerijski krilni napadač Nvakame koji je baš danas, 21. marta, proslavio 34. rođendan. Bahar ga poznaje iz Izraela, pošto je igrao za Hapoel Rananu i Hapoel Ber Ševu, a trenutno je član Al-Fejhe, kluba iz Saudijske Arabije za koji igraju Milan Pavkov i Vladimir Stojković. Za reprezentaciju Nigerije odigrao je jedna meč, dok je u Saudijskoj Arabiji dao osam golova na 15 mečeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC