Fudbal

Espanjol ispao iz Primere u 93. minutu! Čeka nas HAOS u posljednjem kolu - čak ŠEST timova strepi za opstanak!

Autor Dragan Šutvić

Večeras smo saznali da će se Espanjol pridružiti Elčeu u Segundi. Trećeg putnika u niži rang daće posljednje kolo, pred koje strepi čak šest ekipa - svi od 13. do 18. mjesta!

Izvor: EPA/BIEL ALINO

Kakva nas drama očekuje u posljednjem kolu Primere, zakazanom za naredni vikend!

Ove nedjelje su odigrani mečevi 37. kola, nakon čega je postalo jasno samo jedno – da će se već prežaljenom Elčeu u Segundi pridružiti Espanjol.

A u posljednjem kolu, čak šest ekipa strepi za opstanak!

Naime, razlika između Kadiza, koji je na trinaestom mjestu, i Valjadolida, prvog tima u zoni ispadanja, iznosi samo dva boda, i nema sumnje da nas očekuje borba "na nož" u rundi odluke!

Inače, Espanjol je večeras gostovao na Mestalji ekipi Valensije, kojoj takođe gori pod nogama, i vodio sve do 93. minuta, te u tom momentu imao 38 bodova. To bi mu pred posljednjih 90 minuta garantovalo produžetak nade u opstanak, pogotovo što bi u posljednjem kolu dočekao direktnog konkurenta, Almeriju.

Međutim, sve nade u opstanak Espanjola pokopao je Brazilac Samuel Lino pogotkom duboko u nadoknadi drugog poluvremena, pa će se ovaj klub, koji je ispao iz Primere u korona-sezoni a onda se ekspresno vratio, nakon samo dvije provedene u Primeri opet preseliti rang niže.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)