LIJEPO

"Najjači si brate!" Zlatan u suzama završio karijeru, pa provocirao navijače, Novak mu se odmah javio... (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković poželio Zlatanu Ibrahimoviću lijepu penziju.

Izvor: Facebook/printscree/ATP Tour

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je da prekine igračku karijeru i to pomalo neočekivano. Istina, Ibra ima pune 42 godine, ali je uporno najavljivao da ne planira da se oprašta i da želi još dugo da uživa na fudbalskom terenu, govorio je da će igrati i na Evropskom prvenstvu 2024. godine, ali sezona koja je prošarana povredama natjerala ga je da konačno "svira kraj" i batali fudbal.

Suze na oproštaju protiv Monce, dok je sjedio pored supruge, pokazale su da je ipak i Zlatan "samo čovjek", a poruke podrške stižu mu sa svih strana i malo je reći da će nedostajati fudbalu. Jedan od prvih koji mu je čestitao na zasluženoj penziji bio je i srpski teniser Novak Đoković.

Iako nastupa na Rolan Garosu i nema mnogo vremena da se informiše o dešavanjima van turnira, Novak Đoković, koji inače i navija za Milan, poslao je poruku svom prijatelju: "Najjači si brate Ibra!", stoji u objavi na Instagramu.

Pogledajte i trenutak kada je Ibrahimović zaplakao pred navijačima "rosonera", dok kada je čuo navijače Monce koji mu zvižde, našalio se u svom stilu i poručio im da "slobodno to rade jer im je ovo najbolji momenat čitave sezone". Jednostavno, Zlatan je figura kakva je uvijek potrebna fudbalu.

(MONDO)