U CENTRU PAŽNJE

Najbolji fudbaler Napolija tuži klub zbog snimka u kom ga ismijavaju (VIDEO)

Autor Goran Arbutina

Novo doba sa sobom donijelo je i neočekivane stvari poput onih da klubovi žele da budu "smiješni" na Tiktoku nauštrb svojih igrača.

Izvor: Profimedia

Viktor Osimen donio je prošlog ljeta titulu u Napulj posle 33 godine, međutim čini se da se odnos njega i kluba zaoštrava. Počelo je zbog "muljanja" predsjednika Aurelija di Laurentisa oko njegovog transfera u Napoli, potom se nastavilo sukobom sa novim trenerom Rudijem Garsijom, dok je kap koja je prelila čašu na kraju bio snimak na TikToku. Da, dobro ste pročitali, o tome bruji čitava Italija!

Zbog snimaka koje je TikTok nalog Napolija podijelio poslije promašenog penala Osimena, Nigerijac je obrisao sve fotografije sa Instagrama koje imaju veze sa italijanskim klubom, a potom je preko svog agenta objavio saopštenje, odnosno bolje rečeno upozorenje.

"Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kome ismijavaju Viktora je podijeljen sa svima i potom je obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje ozbiljnu štetu fudbaleru koji dobija užasan tretman i od svog kluba dok pati i zbog lažnih vijesti i osuda medija", objavio je Roberto Kalenda u ime svog klijenta i najavio da će Viktor Osimen možda čak tužiti Napoli zbog ovoga.

Podsjetimo, tokom vikenda Viktor Osimen je promašio penal u remiju protiv Bolonje (0:0) i potom se posvađao sa trenerom Rudijem Garsijom zbog izmjene (kasnije se izmirili), ali su sljedeći snimci na TikToku ponovo upropastili odnos sa vjerovatno najboljim igračem Napolija.