• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puklo u Napoliju - najbolji fudbaler u klinču sa novim trenerom usred meča (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Čini se da Viktor Osimen ne vjeruje Rudiju Garsiji kao što je Lučanu Spaletiju.

 viktor osimen u svađi sa trenerom napolija  Izvor: Arena Sport/Screenshot

Ako je suditi po startu sezone, Napoli će teško odbraniti titulu u Italiji kao u vrijeme Maradone. Odlazak trenera Lučana Spaletija i štopera Kima je izgleda nenadoknadiv problem za Napoli pošto su remizirali na gostovanju Bolonji bez golova. Napoli je bio bolji u najvećem dijelu utakmice, ali je vezao treći uzastopni kiks u Seriji A zbog koga su osvojili samo osam bodova, sedam manje od Intera - lidera Serije A sa maksimalnim učinkom.

Čini se da rezultati nisu jedini problem koji imaju Napolitanci, pošto je "puklo" i na relaciji Viktor Osimen - Rudi Garsija. Novi trener izgleda nije po volji sjajnog nigerijskog napadača, tako da smo prve javne trzavice vidjeli u završnici utakmice u kojoj je Osimen promašio i jedanaesterac.

Prvo je sa "kreča" u 72. minutu propustio priliku da odvede Napoli u vođstvo, a već u 85. ga je Garsija neočekivano povukao sa terena. Osimen to nije prihvatio sportski, nego je i prije izlaska sa terena počeo da viče na svog trenera. Uporno mu je objašnjavao da Napoli nema pozitivan rezultat i da je trebalo da igra sa dvojicom napadača, međutim Rudi Garsija je želio samo da "zamijeni devetke" i na teren je poslao Simeonea.

To nije pomoglo Napoliju da dođe do pobjede, a ružne slike su obišle čitav svijet, a teško da će poruka Garsije da je pričao sa Osimenom poslije incidenta umiriti navijače. Napoli nije ni blizu nivoa fudbala koji je prikazivao prošle godine, ali to nije samo krivica novog trenera, nego i gazde Aurelija de Laurentisa koji nije želio da ulaže novac.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC