Na šta ovo liči?

SKANDAL - navijač u Zenici uletio na teren i došao do Kristijana Ronalda! (FOTO/VIDEO)

Autor Goran Arbutina

Nestvarne scene u Zenici na "Bilinom polju" gdje je jedan navijač uletio na teren i pored obezbjeđenja stigao do Kristijana Ronalda!

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Kakav skandal u Zenici!

Bosna i Hercegovina i Portugal igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo , a nakon što je Portugalcima trebalo pola sata da deklasiraju ekipu Sava Miloševića jedan navijač je uletio na teren i uspio da dođe do Kristijana Ronalda! 

Incident se dogodio u 39. minutu utakmice kada je Kristijano bio blizu aut linije sa desne strane terena. Navijač je uletio sa jedne od tribina, krenuo da trči ka Kristijanu, a prije nego što su obezbjeđenje i redari uspjeli da ga zaustave on je došao do slavnog Portugalca, kako bi se uslikao s njim, a navodno ga je tom prilikom i zakačio! 

Srećom nije to trajalo dugo i navijač je sklonjen sa terena i vjerovatno odveden u pritvor, a Kristijano je sve ovo prilično mirno podnio i pokazao da meč može da se nastavi. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte i video ovog incidenta:

Obezbjeđenje u Zenici imalo je posla još tokom zagrijavanja prije početka utakmice. I tada je jedan navijač prešao ogradu i pokušao da priđe Portugalcima, ali ga je obezbjeđenje spriječilo u tome.

Bosna i Hercegovina je već u prvih 45 minuta doživjela debakl i gubi sa 5:0.