• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL - navijač u Zenici uletio na teren i došao do Kristijana Ronalda! (FOTO/VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nestvarne scene u Zenici na "Bilinom polju" gdje je jedan navijač uletio na teren i pored obezbjeđenja stigao do Kristijana Ronalda!

 Navijač uletio na teren na meču BIH Portugal stigao do Ronalda Izvor: Arena Sport /Printscreen

Kakav skandal u Zenici!

Bosna i Hercegovina i Portugal igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo , a nakon što je Portugalcima trebalo pola sata da deklasiraju ekipu Sava Miloševića jedan navijač je uletio na teren i uspio da dođe do Kristijana Ronalda! 

Incident se dogodio u 39. minutu utakmice kada je Kristijano bio blizu aut linije sa desne strane terena. Navijač je uletio sa jedne od tribina, krenuo da trči ka Kristijanu, a prije nego što su obezbjeđenje i redari uspjeli da ga zaustave on je došao do slavnog Portugalca, kako bi se uslikao s njim, a navodno ga je tom prilikom i zakačio! 

Srećom nije to trajalo dugo i navijač je sklonjen sa terena i vjerovatno odveden u pritvor, a Kristijano je sve ovo prilično mirno podnio i pokazao da meč može da se nastavi. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte i video ovog incidenta:

Obezbjeđenje u Zenici imalo je posla još tokom zagrijavanja prije početka utakmice. I tada je jedan navijač prešao ogradu i pokušao da priđe Portugalcima, ali ga je obezbjeđenje spriječilo u tome.

Bosna i Hercegovina je već u prvih 45 minuta doživjela debakl i gubi sa 5:0.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bora

Ne vredi, kad realno i hladne glave pogledamo stvari, vidi se da smo daaleeeko od vrhunskog evropskog fudbala. Nije čak problem ni 5-0,moglo je da bude i 2 ili 3-0 za njih, svejedno, zaključak je da je razlika u kvalitetu ogromna, to je to. Selektor može da vuče krivicu na sebe, ali to ne znači nista. Da nas je vodio Murinjo opet bi izgubili. Prosto razlika u klasi i to treba shvatiti. Jedino što mene brine je da ne možemo da damo gol na svom terenu, to je glavni problem. Da smo izgubili recimo sa 5-2,pa ajde, imamo kvalitet da damo 2 gola takvoj ekipi, ali ovo je problem, gubiš sa nulom kod kuće. No biće bolje, napred Bosno!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC