Fudbal

Fudbaleri Partizana kasnili na derbi - vozač dva puta zalutao do Humske!

Autor Goran Arbutina

Neobična situacija pred derbi Partizan - Zvezda!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri Partizana stigli su na derbi u Humskoj više od sat prije meča, ali ipak kasnije nego što se očekivalo. Razlog je otkrio trener crno-belih Igor Duljaj, u intervjuu za TV Arena sport. "Mogu da kažem da smo dva puta promašili put, zato i kasnimo", nasmijao se Duljaj. "Šta može da se očekuje, nadam se da će atmosfera biti dobra, da će biti dosta duela, velika borba na terenu, neka pobijedi ko bude bolji, najvažnije j da sve bude sportski", dodao je on.

Kada je njegov sastav u pitanju, poznato je odranije bilo da vezista Frenk Kanute ne igra zbog povrede, a neće igrati još dvojica crno-bijelih. "Menig i Petković neće biti u protokolu, imaju temperaturu", objasnio je Duljaj.

Partizan će igrati protiv Zvezde bez podrške Grobara na južnoj tribini. "Iskreno, nisam nikad vršio pritisak na ekipu u kontekstu da nešto moraju, rekao sam im da ne čitaju dnevnu štampu, da ne slušaju komentare, nisam ni velike sastanke pravio. Teren, izađite, imate publiku, izađite i igrajte".

Partizan ulazi u derbi kao drugoplasirani, sa dva boda manje od "vječitog" rivala. Pratite tekstualni prenos derbija Partizan - Zvezda! Ovako je Partizanov bus došao u Humsku oko 16.50: