Fudbal

Pili kafu zajedno, sada vode Zvezdu i Partizan! Pogledajte susret Milojevića i Duljaja na derbiju

Autor Nebojša Šatara

Treneri "vječitih" rivala se srdačno i sportski pozdravili uoči utakmice.

Izvor: MONDO

Vječiti derbi Crvena zvezda - Partizan uvijek nosi veliku tenziju, ali treneri Vladan Milojević i Igor Duljaj učinili su sve da ovog puta ona ostane u sportskim okvirima. Uoči 172. "vječitog" derbija, oni su se srdačno pozdravili kraj terena i poželjeli sreću jedan drugom.

Poznato je da treneri "vječitih" imaju veliko poštovanje jedan prema drugom, praktično su iz istog kraja (Milojević iz Aranđelovca, Duljaj iz Topole) i poznato je da su svojevremeno zajedno pili kafu, o čemu je govorio trener Partizana.

"Mi se poznajemo, popili smo i kafu prije mnogo godina, gospodin je, napravio je veliki uspjeh kada je Zvezda u pitanju, vodio je tim u Ligi šampiona, veliko ime, poznaje srpski fudbal, Zvezdin mentalitet, mnoge stvari koje se došavaju u fudbalu i biće mu mnogo lakše nego prethodnom treneru Crvene zvezde", rekao je Duljaj.

Ove subote, njihovi timovi igraju jedan od najvažnijih derbija u ovoj deceniji i sve pršti na terenu, ali njih dvojica uspijevaju da zadrže sve unutar terena i sporta. Pogledajte njihov susret na "Marakani":

Derbi je počeo sa nekoliko minuta kašnjenja, jer je sudija Pavle Ilić u prvom minutu morao da prekine meč zbog velikog dima iznad terena. Pogledajte koreografije:

BONUS VIDEO: