Fudbal

Sudija čekao 12 dana pa prijavio Duljaja!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Radaković je bio nezadovoljan zbog burne reakcije Igora Duljaja.

Izvor: MN PRESS

Fudbalski sudija Nikola Radaković prijavio je trenera Partizana Igora Duljaja, čak 12 dana nakon utakmice koju je sudio u Humskoj. Radaković je bio glavni arbitar meča Partizan - Napredak (0:1) tokom kog mu je Igor Duljaj uputio uvrede i teške riječi, tako da je u FSS stigla prijava poslije skoro dvije sedmice razmišljanja.

Prema informacijama "Sport Kluba", u zapisu Nikole Radakovića se navodi da se trener Partizana više puta uz uvrede obraćao njemu i njegovim kolegama, tako da će najvjerovatnije Igor Duljaj biti kažnjen novčano. Takođe, na tom meču crveni karton je dobio novi član stručnog štaba Marko Jovanović, koji je u drugom poluvremenu bio naročito bijesan, tako da je ustao sa klupe i svašta rekao Radakoviću.

Burno je bilo i na samom završetku susreta, kada je "zakazalo obezbjeđenje" jer su sudije dugo izlazile sa terena, a nakon svega čak je i polomljena sudijska svlačionica. Nakon pomenutog poraza, na koji je Partizan imao velike primjedbe, Crvena zvezda ih je "preskočila" na tabeli i sada ima četiri boda više.