• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijelo veče u Doboju: Jačanje saradnje Partizana i Sloge

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Republika Srpska i grad Doboj još jednom su dokazali privrženost crno-bijelim bojama i koliko se u ovom regionu voli Partizan.

 Crno bijelo veče Doboj FK Partizan FK Sloga Izvor: FK PARTIZAN

Prvog proljećnog ponedjeljka u ovom gradu je održano tradicionalno Crno-bijelo veče na kojem je podijeljeno 255 članskih karata i uočena je potreba da ih u dogledno vreme bude još mnogo više, a najavljene su i mnoge zajedničke akcije "Parnog valjka" i regionalnih fudbalskih ekipa.

Delegacija Partizana koju su činili članovi UO, Dragan Trailović i Zoran Rajić, član komisije za formiranje Klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić, legende Aco Trifunović i Rade Zalad, te fudbaleri Dušan Jovanović i Aleksa Ćelić, imala je sadržajne sastanke sa ljubaznim domaćinima.

Do posjete Doboju najviše je došlo zahvaljujući Nebojši Kuzmiću koji je predsjednik Udruženja navijača "Crno-bijeli Doboj", a ujedno trener i član UO Fudbalskog kluba Rudanka iz Velike Bukovice. Uz njega, veliku podršku dao je i Branko Prnjatović, takođe, član pomenutog Udruženja.

Predstavnici beogradskog kluba najprije su ugošćeni u gradskoj upravi, gdje ih je dočekao zamjenik gradonačelnika Slavko Kovačević, a prisutni su bili i predsjednik FK Sloga, Miroslav Kršić, generalni sekretar Stefan Kršić, kao i sportski direktor ovog kluba Zlatko Maksimović.

Tema razgovora bila je buduća saradnja između dva kluba, edukacija mladih fudbalera i stručnog kadra od strane trenera Omladinske škole Partizana, kao i odigravanje prijateljske utakmice u ovom gradu.

Tokom boravka u Doboju delegacija Partizana je obišla radove na novom stadionu Sloge koji će biti urađen po svim standardima UEFA i koji će uskoro biti jedan od najljepših u regionu.

Nakon toga, na stadionu "12 heroja" Srpskog fudbalskog kluba Polet Podnovlje položen je vijenac u znak sjećanja na tragično nastradale fudbalere ovog kluba u periodu od 1992. do 1996. godine, a delegaciju Partizana ugostili su fudbaleri kluba na čelu sa članom UO i aktuelnim fudbalerom, Dejanom Narićem.

Na kraju, uz prisustvu velikog broja navijača Partizana održano je Crno-bijelo veče, a skup je otvorio Nebojša Kuzmić kome je uručen tradicionalni navijački barjak. Baš kao i na svim drugim lokacijama tog dana, razmijenjeni su prigodni pokloni, a dato je čvrsto obećanje da će mališani iz ovog dijela Republike Srpske nastaviti da dolaze na "Dječiju tribinu" kao što to rade od prvog dana njenog pokretanje.

"Hvala delegaciji Partizana što je bila naš gost u Doboju, ali hvala im i na tome što nas uvijek lijepo dočekaju prilikom naše posjete Beogradu. Mi ćemo se truditi da nas na svim sljedećem mečevima bude što više jer mi smo uvijek tu za Partizan", rekao je Kuzmić, dok je Dragan Trailović istakao:

"Doboj je 35. grad koji smo posjetili kroz 'Crno-bijelo veče' i mislim da smo imali vrlo produktivne sastanke kako bismo uspostavili tehničko-poslovnu saradnju sa svim zainteresovanim klubovima iz ovog dijela Republike Srpske, a posebno sa Slogom sa kojom već imamo sjajne odnose", prenio je zvanični sajt Partizana.

Koliko su veze Partizana i Sloge čvrste najbolje govori podatak da dvojica mladih igrača ovog kluba Tarik Banjić (16) i Viktor Dujaković (14) nastupaju za mlađe kategorije crno-bijelih.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen bojDo

Cirkus Kolorado.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC