Fudbal

Luka Jović dao gol Barseloni! (video)

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović postigao gol za Milan na turneji u SAD.

Izvor: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Luka Jović postigao je gol za Milan protiv Barselone u prijateljskoj utakmici odigranoj na američkoj turneji u Baltimoru, međutim to nije bilo dovoljno da njegovi "rosoneri" dođu do pobjede.

Jović je doveo Milan u vođstvo u 10. minutu nakon lijepe akcije sa Pulišićem, da bi reprezentativac SAD i u 15. sam sebe nagradio pogotkom. Poslije toga je Barsa počela bolje da igra i preko Levandovskog u 22. i 58. je izjednačila rezultat i obezbijedila penale gdje su se bolje snašli igrači Barselone. Tada već Jović uveliko nije bio na terenu, dok još nije došlo vrijeme da debituje Strahinja Pavlović.

Pogledajte gol kojim je Luka Jović savladao Barselonu i time se definitivno preporučio Zlatanu Ibrahimoviću za ostanak u klubu ovog ljeta:


Podsjetimo, Joviću je zapravo istekao ugovor i sada se bori za novi u redovima Milana, dok istovremeno stižu ponude sa istoka. Prije svega za njega se interesuju turski klubovi koji mu nude lijep novac i minutažu, međutim čini se da Jović ipak još nije odustao od igranja za slavni MIlan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!