Fudbal

OFK Beograd pobijedio Partizan u 96. minutu! Katastofa crno-bijelih u Zaječaru pred vječiti derbi (FOTO, VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Partizan doživio bolan poraz, primljenim golom u 96. minutu!

Izvor: MN PRESS

Nevjerovatna utakmica u Zaječaru!

"Romantičari" su savladali Partizan poslije preokreta iz dvojke u keca i to golom u 96. minutu!

OFK Beograd - Partizan 3:2 (1:2)

Crno-bijeli su dva puta vodili pogocima Aleksandra Filipovića i Zubairu Ibrahima, OFK je uspjevala da stigne do izjednačenja preko Samuela Ovusua, odnosno Aleksandra Paločevića, da bi kad se očekivala podjela bodova, uslijedila ubitačna kontra OFK-e koju je okončao pogotkom Filip Stojiljković u bukvalno posljednjim sekundima meča.

OFK Beograd je tako nakon TSC-a i Napretka ostvario još jedan veliki trijumf. Sva tri ostvario je u posljednja četiri kola, kao dokaz uspona forme ekipe Sima Krunića, koji večeras nije bio na klupi u Zaječaru.

S druge strane, Partizan je osvojio dva od devet mogućih bodova u mečevima protiv IMT-a, Vojvodine i OFK Beograda. A crno-bijelima predstoje utakmice protiv dva vodeća tima, Crvene zvezde kod kuće 23. septembra i Mladosti iz Lučana u gostima, 28. septembra.

Ekipa Aleksandra Stanojevića će barem 50 dana čekati na pobjedu, a posljednju je ostvarila 4. avgusta protiv Železničara iz Pančeva. Od tada, crno-bijeli su ispali iz Evrope protiv Lugana i Genta, a u Superligi Srbije nisu savladali IMT, Vojvodinu i OFK Beograd.

Iako su u Zaječaru večeras bili jako blizu trijumfu, uslijedio je šokantan završatak u finišu kada je Filip Stojiljković duboko u nadoknadi na pas Nikole Mituljikića srušio favorita iz Humske.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)