• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Partizan doveo Pape Furera? Francuzi otkrili detalje, Lion zadržao procente!

Francuski tim vjeruje da će se krilni napadač Pape Furer pokazati dobro u Partizanu.

 Pape Furer besplatno u Partizan Izvor: FK PARTIZAN

Fudbalski klub Partizan bio je izuzetno aktivan u ljetnom prelaznom roku - u tim Aleksandra Stanojevića stiglo je čak 12 pojačanja, a među posljednjima je dres tima iz Humske zadužio senegalski ofanzivac Pape Furer (18). Dugogodišnji đak Liona u Beogradu će imati priliku da se ozbiljnije nametne u seniorskom fudbalu, a Francuzi su saopštili pod kojima je uslovima stigao u Superligu.

Iako je godinama važio za velikog talenta u mlađim kategorijama Olimpika iz Liona, Pape nije uspio da se domogne prvog tima. Prethodnog ljeta zatražio je odlazak iz kluba, zatim je minutažu dijelio između omladinske ekipe i rezervnog tima koji se takmiči u nižim ligama Francuske, a zatim mu je želja ispunjena. Kao slobodan igrač pojačao je Partizan!

"Olimpik Lion obavještava javnost o odlasku veziste Papea Furera u srpski klub Partizan iz Beograda. Klub je zadržao 25 odsto od sljedeće prodaje igrača koji je 2005. godište", navodi se u objavi Liona, koji se očigledno nada da će Senegalac eksplodirati u Beogradu i zatim napraviti unosan transfer. Ne bi to bilo loše ni za Partizan, pošto je igrača dobio bez obeštećenja, mogao bi da ima koristi od njega na terenu, a zatim i da prihoduje 75 odsto od prodaje.

O tome je već pričao trener Aleksandar Stanojević. "Pape Furer je došao iz škole Liona. Talentovan igrač, neko vrijeme smo pregovarali sa njim. Ima dobre ofanzivne karakteristike, ima tehničke sposobnosti. On je naš projekat. Nije u konkurenciji za OFK Beograd, za kasnije ćemo da vidimo", rekao je trener crno-bijelih.

Ovog leta Partizan je na pozajmice doveo svoje nekadašnje fudbalere Mihajla Ilića i Đorđa Jovanovića, dok su transfere u klub napravili Milan Lazarević, Vukašin Đurđević, Nihad Mujakić, Mario Jurčević, Marko Kerkez, Kervin Arijaga, Stefan Kovač, Žoao Grimaldo i Ibrahim Zubairu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC