Fudbal

Još ima karata za Benfiku: Zvezdan Terzić se oglasio pred meč, ima posebnu pozivnicu

Zvezdan Terzić je otkrio da još ima karata za meč Crvene zvezde i Benfike, ali da vlada ogromno interesovanje za ovu utakmicu.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u četvrtak od 18:45 startuje u Ligi šampiona. U sudaru dva bivša šampiona Evrope prvak Srbije će dočekati Benfiku, a za sada još uvijek može da se nađe mjesto na tom meču. Kako je istakao generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić još sedam do osam hiljada karata je u prodaji. 

"Karata za utakmicu sa Benfikom još uvijek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mjesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svjedoci toga uživo", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

On je pozvao i sve sportiste unutar Sportskog društva da pruže podršku fudbalerima. Inače fudbaleri su samo jedna od sekcija koja je ove sezone u evropskoj eliti i po tome je Crvena zvezda napravila istorijski uspjeh. 

"Želio sam da pozovem i sve sportiste unutar Sportskog društva da u četvrtak pruže podršku našim igračima protiv slavne Benfike i na taj način pokažu zajedništvo, koje treba da krasi crveno-bijelu porodicu. Iskoristio bih priliku da pozovem i sve naše navijače, ne samo iz Beograda, nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije da dođu i da pomognu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici novog spektakularnog formata Lige šampiona", istakao je Terzić.