Fudbal

Vlahovića nije htio gol, ali je dva namjestio! Juve zgazio PSV u Ligi šampiona

Autor Nebojša Šatara

Juventus i Aston Vila su počeli jako u Ligi šampiona.

Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Počela je nova Liga šampiona i to kako - evrogolom mladog Kenana Jildiza! Rutinski je u Torinu Juventus završio posao protiv PSV-a, pobijedili su 3:1, a svakako da je prvo ime meča bio mladi turski fudbaler. On je oborio rekord Aleksandra Del Pjera kada je u 21. minutu dao gol i postao najmlađi fudbaler u istoriji Juventusa koji je dao gol u LŠ.

Poslije 1:0 u 21. minutu samo šest minuta kasnije Niko Gonzales je prošao efektno sa strane, centrairao Dušanu Vlahoviću koji je uspio da sa igračem na leđima doda do Vestona Mekenija koji je zatresao mrežu. 3:0 postavio je Niko Gonzales golom u 52. minutu kada je Dušanu Vlahoviću ovoga puta priznata asistencija. Sam napadač iz Srbije imao je nekoliko šansi, ali nije uspio da ih iskoristii i da postigne pogodak. A na kraju je PSV u jednom od posljednjih napada uspio da postigne gol preko Saibarija. 

U Bernu su igrali Jang Bojs i Aston Vila, a nažalost Kosta Nedeljković je ostao na klupi. Engleski tim je rutinski došao do pobjede 3:0, Prvi gol na asistenciju Džona Mekgina dao je Juri Tijemans, zatim je Džek Remsi pogodio na dodavanje Olija Votkinsa, a upravo je Votkinsu poništen gol u 43. minutu zbog igranja rukom. I Džonu Duranu je poništen gol, a konačnih 3:0 postavio je Andre Onana u 86. minutu. 

(MONDO)

BONUS VIDEO: