Fudbal

Zlatan Ibrahimović prevario Luku Jovića kao niko u životu: Džabe i izvinjenje, okrenuo mu je leđa

Autor Nebojša Šatara

Zlatan Ibrahimović ubijedio Luku Jovića da ostane u Milanu i to se vrlo brzo pokazalo kao loš potez za Srbina. Zato želi hitno da ode.

Izvor: Twitter/TeamJovic/Screenshot

Srpski napadač Luka Jović želio je tokom ljeta da ode iz Milana u potrazi za većom minutažom, međutim Zlatan Ibrahimović - koji se sada na "San Siru" pita za sva sportska pitanja - ubijedio ga je da ostane. Ibrahimović je obećao Joviću da će igrati, čak je dobio i "devetku", međutim desilo se potpuno suprotno...

Jović je odigrao za sada samo dvije utakmice i nije ni registrovan za Ligu šampiona, što ga je uprkos Ibrahimovićevom izvinjenju i te kako iznerviralo i pogodilo, tako da je odlučio da ode na zimu. Prema izvještajima iz Italije, Jović je jako razočaran u Zlatana i ostatak rukovodstva i zbog toga - bez obzira dobio priliku ili ne tokom jeseni - planira da se što prije preseli u klub u kome će ga prije svega više poštovati.

Za sada nije poznato gdje će to biti, da li će ostati u Italiji ili otići u Tursku gdje je prije svega bilo interesovanja za njega, ali je za njega najbitnije da igra kako ponovo ne bi izgubio mjesto u reprezentaciji Srbije. Iako je postigao jedini gol "orlova" na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, ispred njega su i Mitrović i Vlahović.

Izvor: MN PRESS

"Cijeli prelazni rok se odigrao kako smo željeli, doveli smo igrače koji su nedostajali. Falio nam je drugi napadač i zato smo doveli Tejmija Ejbrahama. Jedino mi je žao Luke Jovića koji je bio višak na listi za Ligu šampiona, izvinjavam se", poručio je Zlatan koji je inače ubjeđivao Jovića da ostane u Milanu, garantujući mu da će imati minute, a zatim ga prevario jer su Ejbraham i Morata dobili prednost.

Prošle sezone u dresu Milana vidjeli smo da je Jović imao ulogu džokera i postigao je devet golova, dok je ove sezone u dva nastupa upisao samo 64 minuta i nije stigao da se upiše u strelce.

BONUS VIDEO:

(MONDO)