Fudbal

Italijani otkrili zašto Vlahović nije sa reprezentacijom Srbije: Ljubavni jadi su problem, koči i Juventus!

Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović se nalazi u teškom periodu, prenose italijanski mediji.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Ponovo nema Dušana Vlahovića na spisku Dragana Stojkovića Piksija za mečeve nacionalnog tima. Neće igrati napadač Juventusa u duelima sa Španijom i Švajcarskom, a italijanski mediji navode da su razlog za to ljubavni jadi. Zvanično je prošli put Dušan Vlahović izostao zbog porodičnih problema, a sada "Tutosport" piše da je razlog raskid. 

Navodno je Vlahović raskinuo sa dugogodišnjom djevojkom Vanjom Bogdanović. Njih dvoje su ljetos viđeni zajedno na Ibici, bilo je čak i glasina da je Vanja trudna, ali se to ispostavilo kao netačna vijest. Oni su već jednom raskidali i mirili se, ali sada "Tutosport" navodi da je romansa gotova i da su to ti navedeni porodični problemi Dušana Vlahovića. 

Nije sjajna situacija ni u klubu za napadača iz Beograda. On je počeo sezonu pod novim trenerom Tijagom Motom koji ga je već kritikovao nekoliko puta, a navijači žele da vide golove. Ne ostavlja ga na miru ni italijanska štampa, a uz to pošto mu ugovor ističe za dvije godine već se spekuliše o rastanku.

Pogledajte kako izgleda Vanja Bogdanović: 

Juventus je ove sezone izgubio Federika Kjezu bez obeštećenja, Italijan je otišao u redove Liverpula, a sada "stara dama" ne želi sličan scenario sa Vlahovićem kome ugovor ističe u junu 2026. godine. Za sada navodno Juventus nudi novu saradnju, ali po lošijim uslovima nego što to želi Vlahović.