Fudbal

"Bili smo apsolutno bolji!" Žižović sumirao Borčev meč sa Posušjem: Naša pobjeda čista i zaslužena!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi su u Posušju trijumfovali nad domaćinom.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

U pretposljednjoj septembarskoj utakmici fudbaleri Borca su rezultatom 2:0 savladali Posušje na gostujućem terenu i vratili se na pobjednički kolosijek, nakon bolnog poraza od Sarajeva u prošloj rundi.

"Prije svega čestitam Posušju na kvalitetnoj igri i na svemu što prave ove sezone. Znali smo da imaju vrlo dobro raspoloženje unutar tima s obzirom da su napravili dobre rezultate. Danas, na ovom vrlo dobrom terenu, mislim da smo bili apsolutno bolji. Trebalo je možda u prvom poluvremenu neke situacije bolje da riješimo. Imalo je i Posušje nekoliko prilika, poluprilika, kontranapada, ali mislim da je na kraju naša pobjeda čista i zaslužena", rekao je trener crveno-plavih Mladen Žižović za TV Arena sport nakon meča.

Kratko je meč sa Banjalučanima sumirao i strateg domaćeg sastava Duško Vranešević.

"Čestitao bih Borcu na sasvim zasluženoj pobjedi. Mi smo znali da se radi o jako kvalitetnom protivniku i Borac je to danas pokazao. Držali smo se dobro prvo poluvrijeme, Borac je tu imao inicijativu, međutim nije imao neke pretjerano velike prilike. U drugom poluvremenu, iz jedne naše dekoncentracije gdje morate da budete protiv ovakvih ekipa sto posto motivisani, primili smo gol. Imali smo šansu za 1:1, još jednu situaciju poslije toga, Borac nas je poslije toga kaznio i sasvim zasluženo pobijedio. Nemam svojim momcima stvarno šta da zamjerim."

U narednom kolu, predstojećeg vikenda, Borac će biti domaćin Radniku (nedjelja, 21.00), dok će Posušje biti gost Željezničara (nedjelja, 15.00).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)