• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca poštuje Posušje, ali očekuje pobjedu: "Ne sumnjam da ćemo biti pravi"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladen Žižović, trener Borca, najavio je meč u Posušju u okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 mladen žižović Izvor: Mondo/Slaven Petković

Crveno-plavi su poslije odličnih izdanja u Evropi u prethodnoj utakmici poraženi od Sarajeva u Banjaluci, a već u srijedu od 18 časova ih očekuje težak ispit na stadionu "Mokri dolac" u Posušju.

Šef struke Banjalučana Mladen Žižović pohvalno je u najavi meča govorio o sutrašnjem protivniku, ali i istakao da je cilj njegovog tima osvajanja sva tri boda.

"Posušje ove sezone igra kvalitetno i vrlo dobro, ima dobrih pojedinaca na koje ćemo morati da obratimo pažnju. Generalno, možda je za nas bolje što ova utakmica dolazi poslije Sarajeva (0:1) i nadam se da ćemo imati dobru reakciju i da ćemo postići ono što želimo, a to su tri boda", rekao je Žižović.

Prema njegovim riječima, bez obzira na kvalitet posuške ekipe, Borac ima kvalitetniji roster i s punim pravom očekuje pobjedu.

"S obzirom na sve što smo postigli u prethodna tri mjeseca, imamo puno pravo da u svakom meču idemo na pobjedu i to je naš jedini cilj. Naravno kvalitet Posušja postoji, ali mi imamo dovoljno samopouzdanja da iz ove situacije izađemo još bolji i još jači. Imamo malih problema sa povredama, ali vidjećemo poslije današnjeg treninga koji će biti najspremniji da istrče i traže pobjedu", dodao je strateg Banjalučana, koji neće moći da računa na Davida Vukovića, a rovit je i kapiten Srđan Grahovac.

Žižović je istakao važnost kvaliteta novih terena, koji su postavljeni u većini stadiona, kao i na "Mokrom docu" za kvalitet fudbala.

"Vrijeme se mijenja ali sad ovi novi tereni nam omogućavaju da pružamo bolje partije. Sjećamo se kako je bilo ranije, bilo je tmurno, ali danas takvih problema nema. Posušje je u jednom dobrom ambijentu, igrali su jednu utakmicu na takvom terenu, osjećaju dosta pozitivne energije, opasni su u tranzicijama, imaju kvalitetan vezni red, vidi se da su dosta vremena proveli zajedno i to je njihova najveća snaga u ovom momentu. Mi znamo njihov kvalitet, ali i mane i ne sumnjam da ćemo biti pravi jer imamo ambiciju da osvojimo tri boda, koja će nas vratiti prema vrhu tabele s obzirom da imamo i nekoliko zaostalih mečeva. Tek je odigran četvrti meč, još je 87 bodova u igri, tako da će biti puno prostora i utakmica za sve nas", zaključio je trener crveno-plavih.

Meč u Posušju igra se u srijedu s početkom u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena sport. Glavni sudija utakmice biće Miloš Gigović iz Gradiške uz asistenciju Sretena Udovičića, takođe iz Gradiške i Davora Maksimovića iz Doboja. U VAR sobi će biti Haris Halkić iz Sanskog Mosta i Aleksandar Smiljanić iz Laktaša.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

PRAVA POJAČANJA

Zašto Borac, koji je šampion, i igra u Evropi, nije doveo barem za klasu bolje "desetku" i centarfora, koji po "transfermarktu" vrede bar po milion evra?

Mnk

@PRAVA POJAČANJA zato sto nema te pare, ako pratis fudbal onda moras da znas cemtarfor koji nesto zna je vezan jakim ugovorom, Borac nema 3/4 milijona € za tako nesto niti ce ikad da ima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC