Fudbal

"Mali Mesi" ostaje u Crvenoj zvezdi: Blistao u derbiju, sljedeći cilj mu je Liga šampiona!

Andrija Maksimović produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Andrija Maksimović ostaje u Crvenoj zvezdi. Momak koji je oduševio mnoge partijom na vječitom derbiju i doprinio je pobjedi protiv Partizana produžio je saradnju na još tri godine, što je maksimalna moguća dužina trajanja za maloljetne igrače. Inače, njegov nadimak je "Mali Mesi".

Nije skidao osmijeh sa lica poslije stavljanja potpisa. "Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi i dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi. Želim da nastavim tako kako bih u budućnosti bio standardan u Zvezdi. Poslije derbija želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona", rekao je Maksimović.

Sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela oduševljen je mladim fudbalerom. "On je biser naše omladinske škole, čekao se pravi trenutak da bude starter na velikoj utakmici i za njega je to bio 174. vječiti derbi. Počeo je utakmicu, odigrao odlično i svi u Srbiji i svijetu upoznali su se sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da posjeduje. Ugovor je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitamo i njemu i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera", zaključio je Mrkela.