• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević sve bacio u rebus pred Inter: Napravio neočekivanu promjenu, prvi put u Evropi

Vladan Milojević je odlučio da Crvena zvezda ne trenira u Milanu pred meč sa Interom.

 Crvena zvezda neće trenirati na Meaci prije utakmice s Interom Izvor: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Crvena zvezda danas od 19 časova igra protiv Železničara na stadionu "Rajko Mitić", a potom se ponovo okreće obavezama u Ligi šampiona. Inter će već 1. oktobra (21.00) na "Đuzepe Meaci" dočekati srpskog šampiona, a trener Vladan Milojević odlučio je da napravi jednu promjenu u odnosu na ranija evropska gostovanja.

Odlučeno je da fudbaleri Zvezde neće trenirati u Milanu prije utakmice, kao što recimo ni Benfika to nije učinila na stadionu "Rajko Mitić". Ovo je sve popularnija praksa među trenerima, a Milojević ju je prvi put usvojio od kada vodi Zvezdu, tako da je odlučeno da će trening u ponedjeljak biti održan u Beogradu - nakon čega će se igrači uputiti avionom u Milanom. Na zvaničnoj konferenciji za medije Milojević će se obratiti zajedno sa još jednim fudbalerom, bez uobičajenog treninga.

Za sada nema zvaničnog objašnjenja zbog čega je Milojević odlučio da napravi ovu promjenu, ali moguće je da priprema neko taktičko iznenađenje za Simonea Inzagija koje želi da "sakrije" od očiju stadiona "Đuzepe Meaca". Tako će se tim uigrati već u Beogradu, a onda teren milanskog stadiona osjetiti prvi put na zagrijavanju pred utakmicu u utorak.

Podsjetimo, Crvena zvezda neće imati podršku svojih navijača u Milanu pošto je italijanska policija zabranila dolazak Delija, pa čak i u slučaju kupovine ulaznica - njima neće biti dozvoljen ulazan na stadion.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC