Fudbal

Milojević presjekao, ništa od "Meace": Čeka se Glazer i odgovori na pitanja, ali fudbal tek u utorak!

Autor Nebojša Šatara

Vladan Milojević i ekipa su doputovali u Milano, ali neće trenirati.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je stigla u Italiju i sprema se ekipa za gostovanje Interu na stadionu "Đuzepe Meaca". Ipak od treninga neće biti ništa, u ponedjeljak će biti održana samo konferencija za medije šefa struke Vladana Milojevića koja je planirana oko 19 časova. 

Očigledno da je poslije teškog meča sa Železničarom iz Pančeva u kome se povrijedio prvi golman tima Omri Glazer Milojević odlučio da mu je prioritet da odmori ekipu i da se radi na rehabilitaciji. Govorio je i ranije kako mnogo igrača u prvom timu vuče povrede, kako su neki nespremni, neki nezaliječeni i očigedno je sada vrijeme da se posvete individualnom oporavku mnogo više nego timskom radu i uigravanju. 

Do sada ovo nije bila praksa Vladana Milojevića, uglavnom se na evropskim gostovanjima treniralo kada se stigne, da se osjeti teren i atmosfera, ali sada je situacija nešto drugačija. Mirko Ivanić je povrijeđen i sigurno ga neće biti u timu, kao ni Ognjena Mimovića, Omri Glazer je neizvjestan, ali za sada su informacije sa terena takve da bi trebalo da stane među stative. 

BONUS VIDEO: 

(MONDO)