Fudbal

Juventus potvrdio loše vijesti: Brazilac mora na operaciju

Autor Haris Krhalić

Loše vijesti za navijače kluba iz Torina.

Izvor: Christian Schroedter / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Juventusa u uzbudljivoj utakmici uspjeli su drugom kolu Lige šampiona da sa igračem manje savladaju ekipu Lajpciga rezultatom 2:3.

Poveo je domaći tim golom Šeška da bi Vlahović izjedačio u 50. minutu, ali je Juventus devet minuta kasnije ostao sa igračem manje jer golman Di Gregorio isključen zbog igranja rukom van 16 metara.

Poveo je Lajpcig ponovo u 65. minutu kada je Šeško bio precizan sa „bijele tačke“, da bi Vlahović tri minuta kasnije pogodio za novo izjednačenje.

Ipak, Konseisao je osam minuta prije kraja donio veliku pobjedu timu iz Torina.

Juventus je od samog starta imao problema sa obzirom da je zbog povrede Bremer morao van terena u šestom minutu, a šest minuta kasnije i Gonzales se takođe povrijedio pa je i on morao biti zamijenjen.

Jutro su stigle i zvanične informacije o stanju sa ovim igračima, a one nisu dobre.

"Jutros su Bremer i Gonzalez prošli dijagnostičke preglede, koji su pokazali povredu prednjeg križnog ligamenta na lijevom koljenu kod Bremera, dok je kod Gonzaleza potvrđena povreda butnog mišića desne noge", navodi se u saopštenju Juventusa u kojem je otkriveno da će Bremer biti podvrgnut operaciji u narednim danima.

Težak je to udarac za tim iz Torina s obzirom da je Bremer je ove sezone započeo svih osam utakmica u svim takmičenjima i pritom je odigrao sve minute.

On je u “staru damu” stigao iz gradskog rivala Torina u ljeto 2022. godine i postigao je osam golova na 91 utakmici.