Fudbal

Dušan Vlahović nastavio golgetersku seriju, ali Juventus je k(iks)nuo! (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač Dušan Vlahović bio je strijelac za Juventus u trećem uzastopnom meču, ali torinski klub je samo remizirao protiv Kaljarija (1:1).

Izvor: Marco Alpozzi / Zuma Press / Profimedia

Centarfor Juventusa pogodio je mrežu u sedmom kolu italijanske Serije A protiv Kaljarija, koji je do kraja uspio da osvoji bod u Torinu.

JUVENTUS - KALJARI 1:1 (1:0)

Srbin je u 13. minutu doveo crno-bijele u vođstvo iz penala nakon što je sudija Livio Marineli zbog igranja rukom Sebastijana Luperta pokazao na "bijelu tačku" poslije intervencije iz VAR sobe.

Golman gostiju sa Sardinije Simone Skufet je pogodio stranu, ali udarac je bio snažan i precizan - 1:0.

Bio je to peti gol Vlahovića ove sezone u Seriji A za nastavak golgeterske serije u trećem meču zaredom.

Dva gola Dušan je zabilježio u Đenovi, a potom i u Lajpcigu u okviru Lige šampiona.

Vlahović je sada ipak više mislio na druge nego na sebe pa je tako poslije gola odmah otrčao do klupe svog tima. Juventus je na ovom meču nastupio u žutim dresovima, a sa klupe im je dobačen crno-bijeli dres sa brojem tri. Razlog za to je podrška brazilskom štoperu Bremeru koji je početkom nedjelje doživio tešku povredu.

On je pokidao prednje ukrštene ligamete koljena i neće ga biti kompletne sezone, a Vlahović je sa saigračima želio da mu pruži podršku. Bremer do sada u karijeri nije imao veće povrede, najviše je odsustvovao mjesec dana kada je u maju 2023. godine pokidao mišić, a sada će morati da čeka vjerovatno do naredne godine da zaigra.

Mogao je srpski napadač da razriješi sve dileme u 78. minutu ali je promašio stopostotnu šansu.

U samom finišu je uslijedila kazna nakon koje su gosti ipak uspjeli da stignu do remija, takođe golom iz jedanaesterca, koji je sigurno izveo Razvan Marin u 88. minutu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)