Fudbal

Borac gostuje u Konjicu, Žižović upozorava: "U dobrom su raspoloženju"

Autor Haris Krhalić

Trener Borca Mladen Žižović i prvotimac Sandi Ogrinec najavili su gostovanje Banjalučana u Konjicu.

Izvor: Promo/FK Borac Banja Luka

Nakon pobjede u zaostaloj utakmici prvog kola Premijer lige BiH nad ekipom Veleža, fudbalere Borca sutra očekuje još jedan zaostali meč.

Crveno-plavi će put Konjica gdje će ih dočekati ekipa Igmana koja je u posljednje četiri utakmice upisala isto toliko pobjeda.

Odlične forme tima iz Konjica svjestan je i trener Borca Mladen Žižović koji je naglasio važnost ovog meča.

„Sutra igramo jako važnu utakmicu u Konjicu, oni su u jako dobrom ritmu, četiri pobjede. U dobrom su raspoloženju, nakon slabijeg starta malo su se konsolidovali i igraju dobro, pogotovo kući. Imaju nekoliko igrača na koje moramo obratiti pažnju, pogotovo prema naprijed. Mi idemo da probamo da donesemo sva tri boda, kako bi što više prišli samom vrhu tabele s obzirom da ove godine imamo maksimalne ciljeve. Što se tiče igračkog kadra, polako se okupljamo, igrači se prikljuću međutim možda ćemo biti lišeni usluga nekoliko fudbalera, kao i prošlu utakmicu. Imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača da odgovore zadatku“, poručio je Žižović.

Izvor: Promo/FK Borac

Trijumf Borcu nad Veležom donio je Sandi Ogrinec golom u 82. minutu susreta, koji se nada da ga očekuje još novih golova i asistencija.

„Utakmica protiv Veleža je bila jako teško, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Danas već krećemo na put, sutra igramo sa Igmanom i nadamo se novoj pobjedi. Trebalo mi je malo vremena da uđem u ritam utakmica i treninga. Hvala Bogu zabio sam pogodak, ali najbitnije je da smo pobijedili i nadam se da ću postići još golova i asistencija“, poručio je Ogrinec.

Meč u Konjicu biće humanitarnog karaktera, a igra se sa početkom od 14 časova.