• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Psihološki teška utakmica za nas!" Žižović poslije preokreta protiv Veleža: Momci su pokazali veliku želju za pobjedom!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca sumirao je okršaj sa Mostarcima.

 Mladen Žižović Izvor: Promo/FK Borac Banja Luka

Borac je poslije preokreta trijumfovao protiv Veleža (2:1), čime je kompletirano prvo kolo Premijer lige BiH.

Morali su crveno-plavi težim putem do pobjede nad Mostarcima, koji su golom krunisali grešku Save Šušića, ali je onda na scenu stupio Sebastijan Erera Kardona, koji je sa dvije asistencije, za Stojana Vranješa i Sandija Ogrineca, povukao ekipu kao pobjedi.

"I u prethodnim utakmicama su nam se dešavale slične stvari, da iz čistih situacija primamo golove, da se vraćamo iz minusa. Danas su momci pokazali veliku želju za pobjedom. Uspjeli smo nakon dvije sjajne asistencije Erere da okrenemo utakmicu i mislim da smo bili bolji za taj jedan pogodak", rekao je poslije utakmice Žižović, dodavši:

"Izuzetno teška utakmica za nas, bez obzira kako je neko smatrao. Sa psihološke strane, za nas jedna od najbitnijih utakmica. Nakon dobrih utakmica u Evropi, obično ekipa u prvenstvu ima pad. Mi smo danas taj ispit položili i čestitam momcima. Velež je vrlo dobra, mlada ekipa, stvarali su nam puno problema u drugom poluvremenu nakon tranzicija. Mislim da smo u prvom poluvremenu potpuno dominirali, trebalo je da vodimo sa nekoliko golova razlike, međutim niusmo. Kada smo imali igrača više, trebalo je da nastavimo u tom ritmu, ali primamo gol i onda ode utakmica u nekom drugom toku. Međutim, hvala Bogu, uspjeli smo da se vratimo i zasluženo pobijedimo."

U 41. minutu je Despotović morao da izađe iz igre i mjesto na terenu prepusti Hrelji.

"Vidjećemo kakvo je stanje sa Despotovićem, nadam se da povreda nije ozbiljnija."

U svom jubilarnom, 250. nastupu za Borac, Stojan Vranješ je poentirao samo nekoliko minuta nakon ulaska na teren.

"Stojan je primjer kako jedan iskusan igrač treba da trenira i da se ponaša. Može i svima u Borcu, ali i više, da pokaže kako se igrač sa njegovim iskustvom, kvalitetom i karakterom ponaša u svlačionici i mimo nje. Kada tako radite, onda nagrada dođe upravo jednim ovakvim sjajnim golom", zaključio je Žižović.

Izvor: Promo/FK Borac Banja Luka

Irfan Buz bio je vidno razočaran konačnim ishodom.

"Nije lako sad nešto da kažem, ako vidimo kako je tekla utakmica. Mnogo mi je žao, super smo se borili. Nije nam lako, nismo nijedan bod uzeli, iako smo vodili. Imali smo prilike da pobijedimo, ali čestitam protivniku", istakao je turski strateg, dodavši:

"Imali smo u drugom minutu veliku priliku. Kad igrate u gostima i postignete gol za 1:0 u drugom minutu, to je super, ali nismo. Pokazali smo veliku borbu poslije kad smo igrali sa desetoricom. Sa igračem manje treba da zatvorite, postigli smo gol, ali nismo se odbranili i mnogo mi je žao."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC