Fudbal

Mijatović i Lazović posjetili prvotimce Partizana: Zajedno sa njima i dva sportska direktora

Autor Bojan Jakovljević

Predstavnici privremenog odbora Predrag Mijatović i Danko Lazović su zajedno sa sportskim direktorom Ivicom Ilijevim posjetili prvi tim Partizana.

Izvor: MN PRESS

Partizan je dobio novu privremenu upravu i sada su njeni predstavnici posjetili prvotimce kluba iz Humske i porazgovarali sa njima. Osim Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u Sporskom centru Partizan-Teleoptik našla su se i dva sportska direktora - novi Ivica Iliev i prethodni Ivica Kralj, za koga nije do kraja jasno kakvu će imati ulogu poslije promjena koje su uslijedile u klubu, ali ćemo sigurno uskoro to saznati.

"Članovi privremenog organa FK Partizan - Predrag Mijatović i Danko Lazović, zajedno sa sportskim direktorom - Ivicom Ilievim i Ivicom Kraljem, posjetili su Sportski centar „Partizan - Teleoptik“ gdje su se, prije jutarnjeg treninga, obratili igračima seniorske selekcije, odnosno prvotimcima Partizana", stoji na sajtu crno-bijelih.

Predstavnici kluba iz Humske su već na predstavljanju najavili brojne promjene. I sam predsjednik Radne grupe Rasim Ljajić potvrdio je da su pregovori sa novim članovima odbora bili veoma zahtjevni i da nije bilo lako dovesti legendarne igrače Partizana, pa je samim tim njihovo prisustvo i razgovor sa igračima daleko značajniji.


"Bivši asovi crno-bijelih, zaduženi za sportski sektor kluba, su svakako samim svojim dolaskom, a zatim i u inspirativnom razgovoru, pružili i dodatnu motivaciju pred utakmicu 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, FK Partizan - FK Čukarički", stoji u objavi kluba.

Partizan u subotu dočekuje Čukarički u 13. kolu Super lige Srbije, a meč počinje u 16.55. Navijači su najavili da su prekinuli bojkot i da će podržati svoj klub, dok su se akciji odazvale i kolege košarkaši. Ulaz na utakmicu Partizana i Krke, koja će se održati istog dana, biće slobodan za sve one koji imaju kartu sa utakmice Partizan - Čukarički.

Partizan je na četvrtoj poziciji tabele, dok je njegov predstojeći protivnik odmah iza, na petom mjestu.

Tagovi