Premijer liga BiH

Trener Željezničara očekuje pobjedu nad Radnikom: Vjerujem da ćemo uzeti tri boda

Autor Nebojša Šatara

Željezničar će u petak (18.00) ugostiti bijeljinski Radnik na "Grbavici" u prvoj utakmici 11. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Izabranici Denisa Ćorića su u prethodnom duelu minimalno poraženi na gostovanju Borcu u Banjaluci (1:0), pa je sutra prilika da se vrate na pobjednički kolosijek.

S druge strane, bijeljinski tim je u dobroj formi - iako je poražen od Zrinjskog u Mostaru (2:0), puleni Velibora Đurića pružili su snažan otpor favorizovanim "plemićima", a potom su u Bijeljini savladali dobojsku Slogu (2:1).

"Nemamo puno vremena. Već sutra nas čeka utakmica s Radnikom. Kada pogledate njihove posljednje dvije utakmice, nalaze se u dobroj formi, gledao sam ih i sigurno nam neće biti lako. Što se tiče nas, jako dobro radimo, momci su dobro raspoloženi, igramo kući i nadam se da ćemo osvojiti tri boda. Ako prenesemo energiju s treninga na utakmice, vjerujem da ćemo uzeti tri boda", rekao je Ćorić za klupski sajt.

Strateg plavih se dotakao i igračkog kadra.

"Cavnić i Laušević će biti duže vrijeme odsutni, ali prema posljednjim informacijama to ide u dobrom smjeru. Svi ostali su unutra, osim juniora koji su juče imali utakmicu pa ćemo biti pažljivi. Slatke brige za sutrašnju utakmicu", dodao je on.

Meč između Željezničara i Radnika igra se na "Grbavici" u petak od 18.00 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

PREMIJER LIGA BiH, 11. KOLO

petak
Željezničar - Radnik (18.00)

Subota
Sloga - GOŠK (13.30)
Sloboda - Zrinjski (16.00)
Velež - Posušje (20.45)

Nedjelja
Igman - Sarajevo (13.00)

Ponedjeljak
Široki Brijeg - Borac (18.00)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)