• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović odao priznanje svojim igračima: Trener Željezničara nije htio komentarisati utakmicu

Autor Haris Krhalić

Poslušajte šta su imali reći treneri Borca i Željezničara nakon večerašnje utakmice.

 Žižović i Ćorić nakon utakmice Borac Željezničar Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri Borca dosta tvrdoj utakmici savladali su ekipu Željezničara pred domaćom publikom. Jedini pogodak na Gradskom stadionu u Banjaluci postigao je Zoran Kvržić u 37. minutu meča nakon asistencije Erere.

Trener banjalučkog kluba Mladen Žižović kraja meča poručio je kako je očekivao ovakvu utakmicu te je čestitao svojim igračima na svemu što rade ove sezone.

„Ko je očekivao da će utakmica biti drugačija, vjerovatno se prevario. Mi smo znali da je Željezničar vrlo kvalitetna ekipa, kada uvedete sa klupe Hiroša, Al Džabera i Krpića jasno je da imate individualni kvalitet. Jasno je da su oni u jednom dijelu preuzeli inicijativu i kontrolu, ali nisu imali toliko prilika. Mislim da se i kod nas osjetio umor i stalna putovanja, gdje smo imali svaka 3-4 dana utakmicu, ali po svemu prikazanom apsolutno zaslužena pobjeda. Čestitam našim igračima na ovome što rade ove sezone, na jedan sjajan način predstavljaju Bosnu i Hercegovinu kroz prvenstvo i Evropu i želim da ima odam veliko priznanje“, rekao je Žižović koji je govorio i o putu na Kipar.

„Prvo se moramo dobro odmoriti, već u srijedu putujemo na Kipar. Bitno je da protiv APOEL-a i najbitnije je da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu i da se predstavimo u najboljem mogućem svjetlu“, zaključio je trener Borca.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Trener Željezničara Denis Ćorić nije htio komentarisati utakmicu, ali je Borcu poželio mnogo sreće u Evropi.

„Čestitao bih Borcu na zasluženoj pobjedi, želio bih Borcu puno sreće u Evropi i da prezentuju BiH kao što su i do sada prezentovali. Utakmicu stvarno ne želim komentarisati, zaslužena pobjeda Borca i to je to“, rekao je Denis Ćorić koji je još dodao da je apsolutno zadovoljan igrom svojih igrača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC