Fudbal

Jandrić nakon trijumfa u Nikoziji: "Pokazali smo da znamo igrati evropske utakmice, ne bih puno kalkulisao"

Autor Haris Krhalić

Sportski direktor Borca komentarisao je pobjedu Borca protiv APOEL-a, ali nije htio mnogo govorio o "evropskom proljeću".

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri banjalučkog Borca na Kipru su upisali trijumf nad ekipom APOEL-a. Pogodak Stefana Savića iz 63. minuta bio je dovoljan za velika tri boda na stadion GSP.

Sportski direktor Borca Oliver Jandrić nakon meča dao je izjavu za banjalučke medije u kojoj je naglasio kako ova ekipa zna igrati evropske utakmice i da su to još jednom pokazali.

„Ova ekipa je pokazala da zna dobro igrati evropske utakmice, dobro stojimo u niskom bloku, igramo na rezultat. Još jednom smo pokazali da smo dobri u tome. Čestitam svim momcima koji su dali svoj maksimum i evo na kraju nas je rezultat nagradio“, rekao je Jandrić.

Izabranici Mladena Žižovića skupili su do sada četiri boda, što im je trenutno i više nego dovoljno za mjesta koja garantuju mjesta koja će donijeti evropsko proljeće. Do kraja bi im po nekim kalkulacija bila dovoljna tri ili četiri boda da prezime u Evropi. Ipak, Jandrić nije želio da govori o kalkulacija nego je poručio da će Borac ići utakmicu po utakmicu.

„Sigurno da smo prezadovoljni, idemo utakmicu po utakmicu. Kao što sam maloprije rekao mi smo ekipa koja zna igrati na rezultat i ostvarili smo istorijsku pobjedu. Ne bih puno kalkulisao, bitno je da idemo iz utakmicu u utakmicu i siguran sam da će nas rezultat nagraditi i nadam se da ćemo prezimiti u Evropi“, zaključio je Jandrić.

Bonus video: