Fudbal

"Puklo" u Vojvodini, stvar je "ili ili": Lalatović protiv Lazetića?

Autor w rs

Idila na "Karađorđu" potrajala je do oktobra, kada je počeo da se oseća jaz između trenera i sportskog direktora Vojvodine.

Izvor: MN PRESS

Stvar je u međuvremenu metastazirala do tačke u kojoj je, prema pisanju "Sportskog žurnala", pitanje samo da li će iz kluba otići direktor Nikola Lazetić ili trener Nenad Lalatovič.

Lazetić, koji je pauzu u šampionatu iskoristio da otputuje u inostranstvo, nije odgovarao na pozive "Žurnala", dok se Lalatović javio, odbio da prokomentariše spekulacije o sukobu sa prvim nadređenim u klubu, ali i iskoristio priliku da poruči da se u Novi Sad nije vratio zbog Lazetića, već…

"U Vojvodinu sam došao zbog predsednika Vojislava Gajića. Njegov poziv je bio odlučujući da se prošlog leta po drugi put prihvatim posla u Vojvodini. To je sve što želim da kažem", rekao je temperamentni trener za sportski dnevnik.


Vojvodina će kvalifikacije za EURO 2020 iskoristiti da odigra prijateljsku utakmicu sa Inđijom kod kuće u subotu od 13 časova, a onda nastavi sa treninzima u nameri da povrati zagubljenu formu.

Lalatovićev sastav, koji će posle pauze dočekati Napredak u jednom od derbija kola, i dalje je drugi na tabeli sa sedam bodova manje od Crvene zvezde, poravnat sa Čukaričkim i sa bodom više od Partizana, ali su "lale" dobile dve od poslednjih pet mečeva u ligi, odnosno pet od poslednjih deset.

Izvor: MN PRESS

Voša je letos počela sezonu sa pet pobeda i remijem u prvih šest kola.

Posle pobede nad Mačvom od Šapcu (0:1), ostvarene uoči odlaska na dvonedeljnu pauzu, Lalatović je rekao da "neki ljudi iz kluba verovatno nisu srećni", ali nije imenovao nikoga.

Šta je uzrok Lazetićevog i Lalatovićevog sukoba, da li je on zaista nepremostiv i kakav će biti epilog ove male "drame" u Novom Sadu pokazaće dani koji slede.