• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan razbio Vojvodinu: Umar Sadik radio sve, Zdjelar uljepšao derbi!

Autor mondo.rs

Crno-bijeli ubjedljivo savladali Novosađane pred tihim tribinama stadiona u Humskoj. Odlični centarfor bio najzapaženiji, a vezista postigao sjajan gol. "Grobari" se opraštali od ubijenog vođe.

 Partizan - Vojvodina 4:0, Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Poslije poraza od Čukaričkog, Savo Milošević u srijedu je "ribao" ekipu na Banovom brdu i ta bukvica je donijela pravu reakciju:

Partizan - Vojvodina 4:0 (2:0)

U derbiju kola u Humskoj, crno-bijeli su odigrali efikasno, precizno i uz punu kontrolu utakmice koju je obilježio Umar Sadik - dvostruki asistent i strijelac.

Iako centarfor domaćih nije dao najviše golova, jer je prvi (iz penala) i drugi (iz natrčavanja) postigao Bibras Natho i iako "devetka" nije izvela potez utakmice, jer je Saša Zdjelar "pocijepao" mrežu za 3:0 u 48. minutu, Sadik je "ol-raund" nastupom zaslužio velike pohvale.

Partizanov napadač "spakovao" je Nathov drugi gol, kao i Zdjelarovu "bombu" sa 18 metara, a onda je sam pogodio gornji lijevi ugao gola danas "beskrvne" Voše, za konačnih 4:0 i aplauz stadiona, koji je bio tiši nego inače.

Sve frakcije Partizanovih navijača opraštale su se danas od ubijenog vođe Ljubomira Markovića "Kiće". Neki su bili na stadionu samo desetak minuta, neki su se oglasili samo da bi skandirali njegovo ime, ali je u svakom slučaju njegova smrt i te kako uticala na ambijent derbija, koji je imao tenzične momente na terenu.

Pri rezultatu 0:0, a nesporedno prije Nahtovog pogotka iz penala u 28. minutu, Umar Sadik istrčao je kontru, a njegov zicer pred golom spriječio je već "požutjeli" igrač Vojvodine Marko Đurišić. Pokupio je vezista "lala" najprije loptu, potom i centarfora, a sudija Miloš Đorđić pustio je da igra traje, uz veliku ljutnju trenera domaćih Miloševića.

Nije prošlo mnogo prije nego što je ponovo "zakuvalo" na istom dijelu terena, gdje je arbitar dosudio jedanaesterac za Partizan zbog starta defanzivca gostiju Mladena Devetka na štopera domaćih Bojana Ostojića. Dogodilo se to poslije kornera i to neposredno ispred Đorđića, koji je imao odličan pogled na taj duel prije nego što je pokazao na kreč.

Natho je preuzeo odgovornost, rutinski iskoristio penal i pokrenuo Partizanovu ofanzivu, koja je zastala tek poslije ubjedljivih 4:0.

Temperamentni Nenad Lalatović takođe se ljutio na sudiju, dobacivao mu uvrede na poluvremenu (dok su tribine njega vrijeđale), ali je u drugom dijelu meča sjedio na klupi, svjestan da danas malo toga može da promijeni. Koliko je bio nezadovoljan igrom svog tima pokazala je i neuobičajena, trostruka izmjena koju je napravio u 61. minutu i koja nije izmijenila ništa.

Partizan je bio bolji, konkretniji i za to se nagradio ubjedljivim trijumfom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC