Fudbal

Borac se lako obračunao sa Teleoptikom, Kajkut dvostruki strijelac

Autor mondo.ba

Dvostruki strijelac za Banjalučane bio je napadač Saša Kajkut, koji je pogađao mrežu rivala u 18. i 42. minutu, dok je konačan rezultat u drugom poluvremenu postavio Aleksandar Radulović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri banjalučkog Borca položili su prvi ispit tokom pripremnog perioda.

''Crveno-plavi'' su danas, u trening-centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, savladali ekipu Teleoptika, člana Srpske lige Beograd, rezultatom 3:0 (2:0).

Dvostruki strijelac za Banjalučane bio je napadač Saša Kajkut, koji je pogađao mrežu rivala u 18. i 42. minutu, dok je konačan rezultat u drugom poluvremenu postavio Aleksandar Radulović iz slobodnog udarca u 90. minutu.

Od prvog minuta, Branislav Krunić je na teren poslao sljedeću postavu: Lučić, Dujaković, Jovanović, Janičić, Ćosić, Danilović, Milutinović, Mirić, Ziljkić, Vranješ i Kajkut.

U drugom poluvremenu zaigrali su: Kutić, Galić, Čomor, Arsić, Volkov, Radulović, Bosančić, Crnov, Jakupović, Turanjanin i Džalov.

Tokom nastavka, umjesto Crnova, u igru je ušao Bojan Marković, dok je Arsića zamijenio Đorđe Milojević.

Borčeva ekspedicija sutra kreće sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'' put turskog ljetovališta Antalije, gdje će ostati do 10. februara i za to vrijeme odigrati pet kontrolnih utakmica.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.