Fudbal

Kilijane, kakvo je ovo ponašanje? (ANKETA)

Autor mondo.rs

O svačemu se priča osim o rezultatu posle današnje utakmice, sada je isplivao snimak Mbapeove reakcije posle zamene

Kada je u pitanju ubedljiva pobeda Pari Sen Žermena nad Monpeljeom, izgleda da je više u centru pažnje sve drugo osim rezultata.

Prvo se fudbalski svet čudio (i smejao) novoj frizuri Nejmara, a onda je isplivao snimak, najblaže rečeno, diskutabilnog ponašanja Kilijana Mbapea.

Francuski igrač je bio strelac danas, ali ga je Tomas Tuhel izveo iz igre u 68. minutu. Na snimku koji se pojavio, vidi se jasno da je Mbape ljut i besan zbog takve odluke. Čak do te mere da je trener morao da ga smiruje, zadržava i objašnjava svoju odluku.


Neko bi rekao da je takvo ponašanje apsolutno nedopustivo, da je odluka na treneru, a ne na igraču i da se ovakvo ponašanje prosto mora kažnjavati.

Sa druge strane, Mbape je kao jako mlad postigao već mnogo toga i ima pobednički mentalitet do mere opsesije, kao i svi veliki šampioni. Zbog toga postoji i škola razmišljanja koja kaže da svog najboljeg igrača uvek moraš istrpeti.

Mnogo se priča i o transferu Mbapea i mogućim klubovima. Kada su u pitanju glavni kandidati, jedno je sigurno, sa ovakvim stavom u Liverpulu nema šta da traži. A zna se da je Real Madrid prirodna sredina za sve zvezde i njihove hirove.

Šta vi kažete?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt