Fudbal

Vladan Milojević stigao u Arabiju, Zvezda dobila novog trenera golmana

Autor mondo.rs

Sa doskorašnjim trenerom crveno-belih otišlo je još nekoliko članova stručnog štaba, ali i kum, partizanovac Darko Tešović.

Izvor: MN PRESS

Marko Marin i Vladan Milojević ponovo će raditi zajedno, a sa njima na okupu je još nekoliko doskorašnjih članova Crvene zvezde.

Bivšem kapitenu crveno-belih u Al Ahliju iz Džede pridružio se trener pod čijom komandom je beogradski klub prethodne tri godine ređao uspehe, a stigli su još pomoćnici Milan Kosanović, Dušan Gašić (trener golmana), Ivan Vučetić (kondicioni trener) i Nemanja Milinčić (analitika).

Na Milojevićevoj promociji u klubu iz Saudijske Arabije pojavio se i njegov kum, nekadašnji kapiten Partizana, Darko Tešović. Zajedno su već radili u Panioniosu, iz kog je Milojević leta 2017. stigao u Zvezdu i postao najuspešniji trener crveno-belih u 21. veku i pri vrhu liste najuspešnijih u klupskoj istoriji.


Milojevićev naslednik na "Marakani", Dejan Stanković, odavno je oformio svoj stručni štab, s tim da je Dule Gašić ekipu napustio tek nedavno, a na njegovo mesto angažovan je Bojan Jorgačević, koji prethodno radio u omladinskom pogonu i bio usko povezan sa vrlo uspešnom kadetskom selekcijom, o čemu ste mogli da čitate u njegovom nedavnom intervjuu za MONDO.