Fudbal

Football Manager ruši rekorde (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Marko Čavić

Simulacija fudbalskog menadžera bliži se brojki od 100.000 istovremeno aktivnih igrača!

#FM19 | Football Manager 2019 Trailer | Create The Future Watch later
Izvor: #FM19 Football Manager 2019

Pandemija virusa korona paralisala je sport.

U trenucima dok ljudi čekaju da vanredno stanje prođe, a tek mu je prvi dan (!!!) sport je pao u drugi plan, mada ne mora da bude tako!

Domaća i kontinentalna prvenstva su prekinuta, a sutra ćemo saznati i kakve će biti sudbine EURO 2020, Lige šampiona i drugih - PES 2020 je najavio da će kod njih EURO 2020 svakako stići!

Ipak, i bez fudbala navijači i fanovi pronašli su način kako da popune prazninu, o čemu je naš Nebojša već pisao puno dobrih stvari.

Majls Džejkobson, direktor kompanije Sports Interactive, koja izdaje jednu od najpopularnijih simulacija fudbalskog menadžera - Football Manager - objavio je da je tokom 15. marta oboren rekord ove igre. U jednom trenutku je tokom nedelje najnoviju verziju FM-a istovremeno igralo više od 90 HILJADA LJUDI.

Za jednu tako kompleksnu igru, koja ne može da se takmiči sa AAA naslovima, jer zahteva jednu specifičnu i drugačiju publiku, ovo je neverovatan rezultat!

Poslednje izdanje Football Manager-a izdato je krajem prošle godine, a u tokom novembra je najveći broj igrača istovremeno iznosio skromnih 68 hiljada u poređenju s rezultatom, koji smo vam malopre otkrili. Statistika igre pokazuje da broj igrača raste non-stop, a virus korona to pojačava još više, jer je i veći broj ljudi, koji uspeva da pronađe vremena za neke stvari, kojeg ranije nije bilo.

Slična je situacija i sa Steam platformom i CS:GO igrom, koju je tokom dana igralo preko milion ljudi, a vi za sebe preuzmite i neke od besplatnih hit igara, koje možete da igrate dok traje vanredno stanje!

I pratite nas redovno, jer ćemo i dalje pisati o besplatnim igrama i načinima kako da pobedite vreme tokom vanrednog stanja!

Tagovi