• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Football Manager ruši rekorde (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Autori Marko Čavić

Simulacija fudbalskog menadžera bliži se brojki od 100.000 istovremeno aktivnih igrača!

 Football Manager ruši rekorde (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO portal / FM19
#FM19 | Football Manager 2019 Trailer | Create The Future Watch later
Izvor: #FM19 Football Manager 2019

Pandemija virusa korona paralisala je sport.

U trenucima dok ljudi čekaju da vanredno stanje prođe, a tek mu je prvi dan (!!!) sport je pao u drugi plan, mada ne mora da bude tako!

Domaća i kontinentalna prvenstva su prekinuta, a sutra ćemo saznati i kakve će biti sudbine EURO 2020, Lige šampiona i drugih - PES 2020 je najavio da će kod njih EURO 2020 svakako stići!

Ipak, i bez fudbala navijači i fanovi pronašli su način kako da popune prazninu, o čemu je naš Nebojša već pisao puno dobrih stvari.

Majls Džejkobson, direktor kompanije Sports Interactive, koja izdaje jednu od najpopularnijih simulacija fudbalskog menadžera - Football Manager - objavio je da je tokom 15. marta oboren rekord ove igre. U jednom trenutku je tokom nedelje najnoviju verziju FM-a istovremeno igralo više od 90 HILJADA LJUDI.

Za jednu tako kompleksnu igru, koja ne može da se takmiči sa AAA naslovima, jer zahteva jednu specifičnu i drugačiju publiku, ovo je neverovatan rezultat!

Poslednje izdanje Football Manager-a izdato je krajem prošle godine, a u tokom novembra je najveći broj igrača istovremeno iznosio skromnih 68 hiljada u poređenju s rezultatom, koji smo vam malopre otkrili. Statistika igre pokazuje da broj igrača raste non-stop, a virus korona to pojačava još više, jer je i veći broj ljudi, koji uspeva da pronađe vremena za neke stvari, kojeg ranije nije bilo.

Slična je situacija i sa Steam platformom i CS:GO igrom, koju je tokom dana igralo preko milion ljudi, a vi za sebe preuzmite i neke od besplatnih hit igara, koje možete da igrate dok traje vanredno stanje!

I pratite nas redovno, jer ćemo i dalje pisati o besplatnim igrama i načinima kako da pobedite vreme tokom vanrednog stanja!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC