Fudbal

Lampard zove Srbina: Holand u Realu, Jović u Čelsiju!

Autori mondo.rs Nikola Janković

"Menadžer Frank Lampard pokušaće da ga pozajmi za sljedeću sezonu. Ova ideja mogla bi da se dopadne Real Madridu", piše "The Sun".

LUKA JOVIC fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Litvanije na stadionu Rajka Mitica, Beograd 10.06.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Litvanija, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020
Izvor: MN PRESS

"Postoji velika vjerovatnoća da će Luka Jović napustiti Real Madrid na kraju sezone. Zinedin Zidan nije koristio sprskog napadača previše tokom ove kampanje", piše britanski tabloid "The Sun" i dodaje:

"Nekoliko klubova zainteresovano je za njega, a Čelsi je posljednji u nizu. Menadžer Frank Lampard pokušaće da ga pozajmi za sljedeću sezonu. Ova ideja mogla bi da se dopadne Real Madridu, koji namjerava da dovede Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund, dok Karim Benzema i dalje ima dovoljno vremena pred sobom da igra vrhunski".

Izvor: MN PRESS


"The Sun" navodi da će Čelsi najveću konkurenciju imati u gradskom rivcalu Totenhemu, kao i italijanskim klubovima Milanu i Napoliju.

"On je i dalje tražen na tržištu uprkos kontroverzama koje je izazvao odlukom da prekrši karantin", piše londonski list.

Jović je ove sezone odigrao samo 391 minut u La Ligi, što je malo više od četiri kompletne utakmice. Uglavnom je ulazio sa klupe u posljednjih pet do 20 minuta.

Postigao je dva gola.