• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović o smrti Lorenca Sansa: Otišao je sam, bez ikoga

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Slavni napadač govorio je o čovjeku koji ga je doveo u Real Madrid 1996. godine.

 Predrag-Mijatovic-o-smrti-Lorenco-Sans-bivsi-predsednik-Real-Madrid-korona-virus-Spanija Izvor: Guliver, Carlos Alvarez/Getty Images Europe

U subotu je u Španiji preminuo Lorenco Sans, nekadašnji predsjednik Real Madrida i čovjek koji je prije skoro 25 godina u najtrofejniji klub Evrope doveo Predraga Mijatovića.

Možda će vas zanimati

Čuveni predsjednik "kraljevskog" kluba nije uspio da se izbora sa koronavirusom, a Mijatović je tim povodom u telefonskom intervjuu govorio za TV Arenasport.

Izvor: Guliver, Gerd Scheewel/Bongarts/Getty Images

"Baš sam onako pogođen i potresen, jer sa Lorencom Sansom, bez obzira što me je 1996. potpisao kao igrača Valensije i što smo poslije toga osvojili titule, pored toga što je bio predsjednik, bio mi je prijatelj", počeo je Mijatović u razgovoru za TV Arenasport.

"Bio je pravi gospodin, teško mi je palo kad sam čuo. U kontaktu sam sa njegovim sinom. Jako mi je žao što porodica i mi prijatelji nismo mogli da se oprostimo od njega. Nisu dozvoljavali da iko bude u kontaktu sa njim, što je tužno. Otišao je sam bez porodice i bez prijatelja, jednostavno takva je situacija. Imali smo sjajan odnos. Jako mi je teško, na neki način sam ga smatrao ocem. Imali smo baš iskreno prijateljstvo", rekao je Mijatović.

Sans je preminuo u 76. godini, četvrt vijeka nakon što je pobjedom na predsjedničkim izborima u Realu vratio titulu prvaka Evrope u Madrid poslije 32 godine čekanja. Jedini gol 1998. u finalu sa Juventusom postigao je - Mijatović.

On je još jednom naglasio kakoliko je situacija na Pirineijma dramatična.

"Što se tiče korona virusa, u Španiji je jako teška situacija. u karantinu smo, naravno, bez da izlazimo i svaki dan broj oboljelih i smrtnosti je ogromna. Ne može se ništa drugo. Ovo treba shvatiti na najozbiljniji mogući način i moliti se bogu da ovo prođe što prije", zaključio je Predrag Mijatović u razgovoru za TV Arenasport.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC