Fudbal

Mamić očekuje nula prihoda: Čemu da se nadaju Zvezda i Partizan?

Autor Milutin Vujičić

Prognoza za koju se mnogi nadaju da se neće obistiniti.

Izvor: MN PRESS

Zdravko Mamić je bjegunac od hrvatskog pravosuđa, zbog malverzacija u Dinamu, ali je isto tako više puta pokazao da je majstor u pregovorima za transfere fudbalera.

"Alfa i omega" zagrebačkog tima, koji se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, govorio je za "Dnevni avaz" o aktuelnoj situaciji u svjetskom fudbalu i poručio da će kriza poslije pandemije korona virusa biti veoma problematična za sve klubove.

Zbog pauze duže od dva mjeseca propatiće svi, od manjih do većih klubova, a Dinamo je već pokazao da je u velikom problemu jer je među prvima "skresao" plate igračima i trenerima.

Takav čin je značio i da će ostati bez trenera Nenada Bjelice, najuspješnijeg u ovoj eri, a jasno je da će Dinamo imati mnogo problema u budućnosti pošto su navikli da na "Maksimiru" funkcionišu od prodaje fudbalera.

Zdravko Mamić poručuje da će prihodi Dinama u sledećoj godini biti NULA jer je to sve povezano sa napravljenim transferima i prodatim ulaznicama u Evropi.

"Index" prenosi i da Mamić ističe da ne razumije kako će fudbal funkcionisati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti, pa čak i bez gledalaca, dok razumije da će biti potrebno dosta vremena kako bi svi ponovo ušli u formu.

"Nažalost, fudbal nikada više neće biti isti!", poručio je Mamić čija zloslutna prognoza mora sve da zabrine u fudbalu, pošto je rijetko kada griješio u procjenama.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.