ZNA SE CILJ...

Milošević zna i da kritikuje posle pobeda, ali sada je baš zadovoljan!

Autor Milutin Vujičić

"Pohvale svima, ali imamo još posla", rekao je trener Partizana.

Izvor: ‚Mondo/ Goran Sivački

Partizan je u pet dana "overio" plasman u finale Kupa Srbije, pa drugo mesto u Superligi!

Savo Milošević je dosta rotirao u odnosu na sredu i meč protiv Crvene zvezde, ali u susretu protiv Čukaričkog to se nije osetilo. Njegovi fudbaleri lako su pobedili tim sa Banovog brda (4:1) i time definitivno "zakucali" drugo mesto na tabeli.

Možda će vas zanimati

Poznato je da je trener Savo Milošević nepredvidiv, i da ponekad zna i da kritikuje svoje igrače posle rutinske pobede, kao što je to recimo bilo u februaru protiv Radnika, ali to danas nije bio slučaj.

"Danas sam zaista zadovoljan!", rekao je Milošević za TV Arena Sport.

"Evidentno je bilo da ne možemo da imamo energiju od pre tri dana, ali bez obzira na potrošnju uspeli su da se podignu i da odigraju čvrstu utakmicu protiv ozbiljne ekipe. Da smo bili ispod nivoa, ne bi bilo lako, oni su odlična ekipa".

Čukarički je bolje ušao u utakmicu, ali su nakon trka Takume Asana i gola Bojana Matića u 17. minutu potpuno "prodisali", postigavši još tri pogotka iz naredna tri udarca u okvir gola.

"Prebrodili smo krizu iz prvih desetak minuta, olakšao nam je posao dosta prvi gol, moram da budem zadovoljan momcima. Sada možemo da se okrenemo onome što nas čeka i što je najbitnije u sezoni. Pohvale svima, ali imamo još posla", kazao je Savo Milošević koji je svakako mislio na finale Kupa Srbije koje očekuje njegov tim protiv Vojvodine.

Umesto prehlađenog Aleksandra Veselinovića, koji ima visoku temperaturu, igrače Čukaričkog predvodio je pomoćni trener Dušan Đorđević.

"Mi smo pokušali u ovim okolnostima da izvučemo maksimum i da ne odustanemo od igre koja nas krasi. U ovom momentu smo ipak bili ispod nivoa ekipe koja može da parira Partizanu. Imali smo u prvom poluvremenu i lepu igru, primili smo tri gola iz tri šuta, rekli smo na poluvremenu da drugo nikako ne smemo da izgubimo, pa time možemo da budemo zadovoljni", zaključio je Đorđević.

Partizan narednog petka igra protiv Vojvodine u Superligi, dok Čukarički sezonu završava protiv Mačve.