• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je vicešampion Srbije, još ih drži energija iz derbija!

Autor mondo.rs

Raspoloženi igrači Partizana osvetili su se Čukaričkom za poraz iz prvog dijela sezone i veoma lako ih savladali u jednom od derbija kola. Blistali su Bojan Matić i Takuma Asano.

 Partizan - Čukarički 4:1 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Odlična nedjelja za Partizan!

Crno-bijeli su prvo u srijedu pobijedili u derbiju Crvenu zvezdu (1:0) i plasirali se u finale Kupa Srbije, a puni samopouzdanja istrčali su ove nedjelje u Humsku. Golovima sjajnih Matića, Natha, Vitasa i Sume savladali su Čukarički i time kolo prije kraja potvrdili da su vicešampioni Srbije.

Možda će vas zanimati

Izabranici trenera Save Miloševića tako su se u odnosu na prošlu sezonu popravili za jednu poziciju, dok će imati šansu i da odbrane titulu u Kupu Srbije protiv Vojvodine.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 4:1 (3:0)

Potvrdu da bolji ulazak u utakmicu i veći posjed lopte često ne znače mnogo Čukarički je dobio već u 17. minutu kada je Takuma Asano pokazao da je brz poput japanskih vozova.

Uspio je da obiđe Miladina Stevanovića po lijevoj strani, da zadrži loptu u terenu, a onda da perfektno pronađe utrčalog Bojana Matića na šest metara. Nije nimalo bilo lako pojačanju iz Vojvodine da iz te pozicije matira Petrovića, ali se sjajno snašao za treći gol u crno-bijelom.

Partizan je već iz druge šanse, nakon lijepe akcije Matića i Stevanovića, koja je završena prekršajem na ivici kaznenog prostora - završena golom Bibrasa Natho.

Izraelac je u 39. minutu perfektno plasirao loptu iz slobodnog udarca, ali to nije bilo sve od Partizana u prvom dijelu igre. Iz prvog kornera u nadoknadi vremena, nakon vraćene lopte Aleksandra Šćekića na pet metara, sjajno se snašao Uroš Vitas i postigao svoj prvi gol od dolaska u Humsku.

Odlučio je Milošević da na poluvremenu odmori Natha, pružio je šansu Sumi, a omaleni fudbaler iz Gvineje odužio mu se golom već u 54. minutu na pas Matića.

Bio je to četvrti gol Partizana iz ukupno četiri šuta, a do svog prvog gola na meču Čukarički je došao zahvaljujući Slobodanu Tediću. Novi fudbaler Sitija sjajno je iskoristio centaršut Mićina i savladao Stevanovića za svoj osmi gol u Superligi ove sezone.

Mogao je Partizan i do još nekog gola, bio je vrlo raspoložen Đorđe Ivanović, dok smo vidjeli i debi mladog Nikole "Džonija" Štulića.

U pitanju je mladi napadač rođen 2001. godine, koji je odigrao prvih dvadesetak minuta u Partizanu i u jednoj akciji, kada je asistirao Sumi, pokazao da ga s razlogom u Humskoj smatraju jednim od najvećih talenata u klubu.

Partizanu slijede još dvije utakmice do kraja sezone - obje protiv Vojvodine. Prvo narednog petka u Superligi u Novom Sadu, a onda 24. juna u finalu Kupa Srbije, samo ne znamo gdje…

PARTZAN: N. Stevanović - Miletić, Ostojić (od 69. Smiljanić), Vitas, Urošević - Šćekić, Zdjelar (od 77. L. Pavlović), F. Stevanović, Natho (od 46. Suma), Asano (od 57. Ivanović) - Matić (od 69. Štulić).

ČUKARIČKI: Petrović - M. Stevanović, Šapić, Veličković, Ćirković - Kovač, Mićin (od 71. Savić), Birmančević (od 76. Ergelaš), Vidosavljević, Endiaje (od 46. Zorić) - Tedić.

Meč je sudio Miloš Milanović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC