kao mačka!

Dmitrović umalo strijelac, odbranio mu napadač! Ludilo na Pishuanu! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Istakao se srpski golman, ali nije Eibar uspio da izbjegne poraz

Izvor: Guliver, Fran Santiago/Getty Images Europe

Sevilja je zabilježila novu minimalnu pobjedu, savladavši Eibar Marka Dmitrovića 1:0, ali najzanimljiviji trenutak meča desio se u produžetku i jednu od dvije glavne uloge u njemu igrao je upravo golman reprezentacije Srbije.

Eibar je i dalje "iznad crte" opasne zone, dok Sevilja sigurno korača ka Ligi šampiona, ali prava atrakcija u njihovom međusobnom duelu sinoć viđena je u nadkonadi vremena.

Dmitrović se prvo istakao u 44. minutu sjajnom odbranom, kada je Fernando sa pet metara gađao glavom. Katastrofalan promašaj je minut kasnije imao Lukas Okampos, koji je gađao pored gola iz peterca.

On se, međutim, iskupio u 56. minutu, kada je savladao Dmitrovića i donio prednost Sevilji. Bivši igrač Monaka ispratio je sjajan centaršut kapitena Hesusa Navasa i smjestio je loptu u mrežu.

Kike je u 96. minutu pogodio stativu i nije donio gostima iznenađenje, ali Sevilja je upala u probleme kada se u 97. minutu povrijedio golman Tomas Vaclik. Pošto je Julen Lopetegi iskoristio svih pet izmena, domaćin je do kraja meča igrao sa desetoricom, a na gol je stao upravo Okampos.

Zbog brojnih prekida, utakmica je produžena čak 12 minuta i tu je u šansu uspeo da dođe - Dmitrović!

Posle gužve u šesnaestercu domaćina, dok je cijeli tim Eibara bio u napadu, lopta je došla do srpskog golmana, koji je u padu uputio ka golu, ali je Okampos odbranio!

Pogledajte!

Ipak, Eibar nije uspio da dođe do izjednačenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.