• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo u svom stilu o "frci" između Lorisa i Sona: To je predivno!

Autor Pavle Knežević

Naravno da je on imao drugačiji pogled na stvari

 Zoze-Murinjo-frka-Loris-Son-predivno-ja-sam-kriv-fudbal-Premijer-liga-Totenhem Izvor: Guliver, Clive Rose/Getty Images Europe

"Posebni" ostaje posebni. Poslije svađe i koškanja njegovih igrača Uga Lorisa i Son Hjong-mina, trener Totenhema je taj trenutak opisao kao, pazite sad, predivan!?

"Ako hoćete nekog da krivite za to, krivite mene", kaže Žoze Murinjo.

Možda će vas zanimati

Vidjeli ste i sami kako je Loris besno krenuo kao svom saigraču na poluvremenu utakmice sa Evertonom, odgurnuo ga i ko zna šta bi se desilo da se nisu umiješali saigrači i razdvojili ih.

Naravno, već na poluvremenu je djelovalo da su se smirili, da bi se na kraju meča zagrlili i vidjelo se da je sve to bio trenutak gubitka kontrole.

Ali, Murinjo ne bi bio Murinjo da nema neki svoj ugao gledanja na svoje dvije zvijezde.

"To je predivno. Vjerovatno je to posljedica naših sastanaka, tako da ako hoćete nekog da krivite, krivite mene. Nisam bio kritičan prema mojim momcima jer oni nisu dovoljno kritični prema sebi. Tražio sam od njih da budu zahtjevniji od sebe i od drugih", objasnio je Murinjo poslije meča.

Onda je elaborirao.

"Tražim od njih da prozivaju kolege i izraze taj timski duh da bi dali sve za svakog u svakoj situaciji, a onda se desila ta situacija na kraju prvog poluvremena. Čudesni klinac koga svako voli je Son, timski momak, ali u toj situaciji je kapiten mislio da treba da pruži više. Ne znam da li je bilo gurkanja, ali je važno da tim raste, a za to je potrebno da budemo zahtjevni jedni od drugih i da budemo jake ličnosti", rekao je Murinjo i dodao:

"Na poluvremenu sam im rekao da ne sumnjam da će se držati zajedno do kraja".

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Lloris and Son, all is forgiven!

Објава коју делиSky Sports(@skysports) дана

Kapiten Totenhema Loris rekao je da nije bio zadovoljan Sonovim naporima u odbrani, ali je priznao da nije trebalo to na terenu da se dešava, već je trebalo da ostane u svlačionicil.

"Tome je mjesto u svlačionici. Napolju možete da kažete šta hoćete, ali u svlačionici ima mnogo poštovanja. Ono što se desilo između mene i Sonija je dio fudbala ponekad. Nema nikakvih problema, vidjeli ste na kraju da smo oboje više nego srećni da budemo dio tima", rekao je Loris.

ratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC